Skip to main content

Testimonials

Maak van jouw Brand een Award winning Brand. Enkele verhalen van tevreden klanten, waarmee we samen groeien. Ondertussen 300+ bedrijven en 2000+ coachees & counting.

UNIZO NATIONAAL & VOKA Antwerpen-Waasland/Mechelen-Limburg

LinkedIn Masterclasses, Power Sessions, opleidingstrajecten & keynotes voor UNIZO- & VOKA-leden & community. Collab sinds 2017.

  • Masterclass LinkedIn reeks i.s.m. Voka Antwerpen: door de hands-on benadering hebben we tijdens 3 namiddagen met telkens 16 ondernemers de LinkedIn theorie meteen omgezet in de praktijk. Ondertussen anno 2023: 4 Incompany trainingen, 4 Masterclass edities, 5 Bryo Power Sessions, 3 PLATO Power Sessions, 3 HR talent sessies. 
  • Power Sessions, Ondernemersforum & LinkedIn HR sessies i.s.m. UNIZO: ondertussen Editie 6 van het LinkedIn ondernemersforum, Editie 10 van de HR sessies en 15 Power Sessions voor provinciale en lokale afdelingen

“Wat Erendiz anders maakt dan gelijkaardige trainers is dat hij met zoveel enthousiasme en overgave mensen echt iets wil bijleren. Hij past zijn content aan aan de doelgroep, werkt met cases, geeft praktische tips die je meteen kan toepassen en zorgt voor veel interactie. Twijfel je om met Erendiz samen te werken? Gewoon doen en hij zal je vanaf de eerste minuut omver blazen. Impact en resultaat verzekerd.”

Nathalie De SchepperVOKA

“Een echte pro en bezieler in het LinkedIn verhaal. Maakt LinkedIn zeer toegankelijk met tal van praktische tips, tricks en strategieën, en dit met een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Een topper in zijn vak om onze mensen mee te krijgen.”

Johan RevinsekUNIZO Limburg

Haug Chemie Benelux – Sales: 25% meer omzet dankzij LinkedIn

Personal & Incompany coaching traject: Boost your social selling with LinkedIn.

Hoe Peter Heymans zijn omzet met 25% verhoogde dankzij LinkedIn? Filiaalleider van Haug Chemie Benelux Peter Heymans ging deze uitdaging aan en begon met zijn LinkedIn avontuur in 2017, als één van mijn eerste klanten. Zijn bedrijf helpt bedrijven om het oppervlaktebehandelingsproces naar een hoger niveau te tillen. Ondertussen medewerker van het jaar 2022, top-verkoper van het jaar 🏆 én degene die de meeste groei realiseerde. Ook zijn team is gelanceerd op LinkedIn en heeft het mee geïntegreerd in het sales proces.

“Erendiz is een topper in LinkedIn. Al snel leerde hij me hoe ik hierin mijn weg kon vinden. Nu, enkele jaren later, is LinkedIn voor mij een onmisbaar instrument geworden bij het uitvoeren van mijn sales-activiteiten. LinkedIn zorgt hierbij voor een significante groei. Mijn activiteiten op LinkedIn genereren me ongeveer 40K aan extra omzet / jaar. Dit is +- 25% van de groei. Een absolute verrijking als extra tool om mijn doelpubliek nog beter te bereiken.”

Peter HeymansHaug chemie
Itzu success story

Itzu Limburg & Antwerp – HR Firm: Recruitment/ MarComm/ Sales

Incompany training & consultancy: Boost your Brand with LinkedIn.

ITZU is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Management, HR, finance, sales & marcomm: een deepdive over verschillende units heen. LinkedIn dient een onderdeel te worden van de dagelijkse marketing-, werving- en salesactiviteiten. Eén van de dingen die je best kan doen, voordat je je content gaat afvuren op de wereld, is ook gericht investeren in je belangrijkste ambassadeurs: de eigen medewerkers. Samen met de vrolijke bende van Itzu hebben we alvast 3 LinkedIn In-company trainingsessies en georganiseerd en een lopende consultancy samenwerking met HR & MARCOMM om daar samen te blijven groeien.

Doel? Uniforme Brand Awareness Itzu, Klantenbinding, Brand Ambassadeurschap, Social selling & Social recruitment én Thought Leadership: tonen van Itzu expertise online.

Resultaat LinkedIn & MarComm strategie:
– Meer verkeer naar de LinkedIn company page + volgers: x3
– Meer verkeer naar de persoonlijke profielen ambassadeurs: x3
– Meer verkeer naar de website (x2)
– Meer bereik met de posts (x5)
– Groei brand ambassadorship Itzu: 50% LinkedIn-activiteit medewerkers
– Winnaar Voka PR Award 2021 🏆
– Finalist Belgian Marketing Awards 🏆

“Een écht LinkedIn Butterfly effect @ ITZU. Erendiz gaf ons interessante & onderbouwde Linkedin inzichten in combinatie met hands-on tips & tricks, met hands-on kapstokken voor een strategisch brand ambassadorship en futureproof marketingstrategie. Op basis van zijn gerichte voorbereiding en LinkedIn Guideline werkten we stap voor stap aan een social selling strategie & sterkere Itzu brand op LinkedIn en social, wat al op korte termijn resulteerde in meer bereik, leads & een sterkere klantenbinding. Zijn passie en gedrevenheid voor het vak vertaalt hij naar enthousiaste en leerrijke workshops. Samen met het MarComm team blijven we ijveren om te excelleren, met reeds 2 nominaties voor awards”

Kristien MoelansMarketing Manager

Nog meer interessante cases

unizo logo
itzu logo
heylen warehouses logo

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.