Success Stories

Samen groeien. Enkele verhalen van tevreden klanten.

Nathalie De Schepper van VOKA over de samenwerking met AZ-Solutions.
voka logo

#1 VOKA Antwerpen-Waasland/Mechelen

Incompany LinkedIn training &
Masterclass LinkedIn opleidingstraject voor de leden

Dit LinkedIn-opleidingstraject i.s.m. Voka Antwerpen steunt op de drie pijlers van het Linked-INC-model: identiteit, netwerk & content. Door de hands-on benadering hebben we tijdens 3 namiddagen met telkens 16 ondernemers de LinkedIn theorie meteen omgezet in de praktijk. Samen groeien met de VOKA-ondernemers.

Nathalie De Schepper – Voka:

“Wat Erendiz anders maakt dan gelijkaardige trainers is dat hij met zoveel enthousiasme en overgave mensen echt iets wil bijleren. Hij past zijn content aan aan de doelgroep, werkt met cases, geeft praktische tips die je meteen kan toepassen en zorgt voor veel interactie. Twijfel je om Erendiz in te huren? Gewoon doen en hij zal je vanaf de eerste minuut omver blazen.”

#2 Haug Chemie Benelux
– Sales

Personal coaching traject:
Boost your brand with LinkedIn

Hoe Peter Heymans zijn omzet met 25% verhoogde dankzij LinkedIn.

Filiaalleider van Haug Chemie Benelux Peter Heymans ging deze uitdaging aan en begon met zijn LinkedIn avontuur in 2017, als één van mijn eerste klanten. Zijn bedrijf helpt bedrijven om het oppervlaktebehandelingsproces naar een hoger niveau te tillen.

Peter Heymans – Haug Chemie:

Wat Erendiz anders maakt dan gelijkaardige trainers is dat hij met zoveel enthousiasme en overgave mensen echt iets wil bijleren. Hij past zijn content aan aan de doelgroep, werkt met cases, geeft praktische tips die je meteen kan toepassen en zorgt voor veel interactie.

Peter Heymans van Haug Chemie Benelux over de samenwerking met Erendiz.
Lees meer
itzu logo

#3 Itzu Limburg & Antwerp
– HR Firm: Recruitment/MarComm/Sales

Incompany training & consultancy:
Boost your brand & Social Selling with LinkedIn

ITZU [It’s you] is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Management, HR, finance, sales & marcomm: een deepdive over verschillende units heen. LinkedIn dient een onderdeel te worden van de dagelijkse marketing-, werving- en salesactiviteiten.

Eén van de dingen die je best kan doen, voordat je je content gaat afvuren op de wereld, is ook gericht investeren in je belangrijkste ambassadeurs: de eigen medewerkers.

Samen met de vrolijke bende van Itzu hebben we alvast 3 LinkedIn In-company trainingsessies en georganiseerd tijdens een lopende samenwerking met HR & MARCOMM om daar samen werk van te maken.

Doel

  1. Uniforme Brand Awareness Itzu
  2. Klantenbinding
  3. Brand Ambassadeurschap
  4. Social selling & Social recruitment
  5. Thought Leadership: tonen van Itzu expertise online

Resultaat:

  • Meer verkeer naar de LinkedIn company page
  • Meer verkeer naar de persoonlijke profielen (Sales, HR, Recruiting)
  • Meer verkeer naar de website (x2)
  • Meer bereik met de posts (x5)
  • Groei brand ambassadorship Itzu: +20% LinkedIn-activiteit medewerkers
Itzu success story

Aan het woord

Karolien Vanstraelen – Managing Partner Itzu Training vertelt:

“Een écht LinkedIn Butterfly effect @ ITZU. Erendiz gaf ons interessante & onderbouwde Linkedin inzichten in combinatie met hands-on tips & tricks, met hands-on kapstokken voor een strategisch brand ambassadorship.

Op basis van zijn gerichte voorbereiding en LinkedIn Guideline werkten we stap voor stap aan een social selling strategie & sterkere Itzu brand op LinkedIn, wat al op korte termijn resulteerde in meer bereik, leads & een sterkere klantenbinding. Zijn passie en gedrevenheid voor het vak vertaalt hij naar enthousiaste en leerrijke workshops.”

Groeien op LinkedIn & social start hier.

Start jouw succesverhaal en boek een vrijblijvend gesprek in, wanneer het jou past.

Let's Talk!