Skip to main content

 1:1 Personal Coaching 

Samen met Erendiz 1 op 1 groeien op LinkedIn. Jouw reis naar een LinkedIn Master.

Vind nu de personal coaching die perfect bij jouw LinkedIn-journey past.

1:1 Online Power Session

Snel hands-on hulp nodig? Een exclusieve, doelgerichte 1:1 Online Power Session met Erendiz waar we je belangrijkste uitdagingen en bottlenecks samen aanpakken. Jij lijst je vragen op, samen vinden we de antwoorden. Meteen toepasbaar.

1:1 Personal coaching

Van LinkedIn Rookie naar LinkedIn All-Star. Samen strategisch groeien op LinkedIn & Social? We stippelen samen een personal coaching traject met haalbare mijlpalen uit om jou als expert te positioneren. Boost je bedrijf, business en personal brand.

1:1 Thought Leadership Advanced

Je bent een ambitieuze CEO, een gedreven ondernemer of professional die zijn/haar podium op een authentieke manier wil claimen. Overwin je eigen weerstanden en positioneer jezelf als een echte LinkedIn thought leader.

Boost je brand en business op LinkedIn

Het grootste obstakel tussen jou en je groeiplannen: niemand kent je. Dit geldt voor freelancers, werknemers, leidinggevenden en zelfs voor oprichters van bedrijven. Daarnaast blokkeer je jezelf eventueel wel met je eigen mindset. Zijn ze op LinkedIn wel aan het wachten op wat ik te zeggen heb?

Erendiz als jouw strategische LinkedIn-partner om te groeien als expert

Heb je al een indrukwekkend LinkedIn-profiel of begin je net? Deze personal coaching helpt je om je bereik te vergroten, waardevolle connecties te maken en jezelf te vestigen als een echte expert in je vak.

Deze 1:1 coaching is ontworpen om je strategische handvatten te geven die je nodig hebt.

Het LinkedIn opleidingstraject steunt op drie pijlers: het Linked-INC model™. Identiteit, Netwerk & Content. De focus is hands-on & volledig op maat. Op basis van mijn LinkedIn-analyse (personal & corporate) werken we stap voor stap aan een sterkere brand op LinkedIn. We starten met 1 of 2 coachings en kunnen verder afstemmen wat de vervolgstappen zijn.

Resultaat?

Nog meer profielbezoekers
Nog meer weergaves in zoekopdrachten
Nog meer verkeer naar je website & landingspagina
Nog meer opvallen met je thought leadership content
Nog meer leads & binding met bestaande klanten

Van LinkedIn Rookie naar LinkedIn Master

Wil je dus graag samen 1 op 1 strategisch groeien op LinkedIn & Social? We stippelen samen een traject met haalbare mijlpalen uit in functie van de noden van jou en je bedrijf. In onderling overleg leggen we de opleidingsmomenten vast en gaan concreet stap voor stap aan de slag. In tussentijd krijg je opdrachten mee en ondersteuning/opvolging waar nodig.

Hoe zit het met jouw LinkedIn Social Selling Index?

Samen met Erendiz kan jij groeien van LinkedIn Rookie naar LinkedIn Master en behoor je, met een 65+/100 LinkedIn SSI score, tot de TOP 1% binnen jouw sector en netwerk.

Klaar voor een personal coaching traject?

Vergevorderd op LinkedIn en klaar om je als thought leader te positioneren?

social branding consultancy

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.

In 3 stappen naar LinkedIn Master

Route van Rookie naar Master

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Zijn Linkedin personal coaching traject is een aanrader als je echt wil groeien op LinkedIn en als professional/mens. Je voelt tijdens de smenwerking dat Erendiz vanuit passie voor zijn werk handelt en altijd klaar staat om te helpen. Bedankt Erendiz! Je bent de nummer één 'go to' voor alles rond LinkedIn, social selling en contentmarketing!”

Lana Stepanova, Director & Co-founder

“Top kerel met topskills! Niet te beroerd om te schuiven met zijn agenda om mij en mijn bedrijf uit de nood te helpen bij concrete bottlenecks. Bij Erendiz moet je zijn over al je strategische en hands-on vragen en doelstellingen over LinkedIn, contentstrategie, brand ambassadorship en Linkedin Advertising. Samenwerken met AZ-Solutions is een absolute aanrader als je echte resultaten wil boeken.”

Katrin De Preter, Bestuurder

“Erendiz is an enthusiast who obviously loves what he's doing as a true and genuine LinkedIn Specialist 👌

I am still really intrigued by Erendiz's hands-on, no-nonsense approach. He knows very well how to communicate and work together in a direct & trasnparant style, which you have to like, but works perfect for me 💯 He is the perfect LinkedIn accountability partner.”

Jeroen De Bleecker, Business Owner

Wij kunnen ook helpen met:

 In-Company Training 

Leer LinkedIn intelligent inzetten om te groeien als bedrijf, ondernemer & professional.

 LinkedIn Academy™ 

Samen met een select groepje ondernemers gaan we aan de slag om te boosten op LinkedIn. Zowel fysiek als online.