Skip to main content

 Boost your Sales 

Boost je social selling, verkoop en business met LinkedIn®

Haal Erendiz aan boord als jouw sparringspartner.

Sales is het kloppend hart van elk bedrijf, toch? Maar het kan best lastig zijn om alles precies goed te krijgen. Reken daarom op ons als sales consultant. Van het vaststellen van de perfecte waardepropositie, het juiste sales verhaal tot het richten op de ideale doelgroep, wij bieden het sales advies dat je nodig hebt. Meer aandacht, meer vertrouwen, meer business.

Misschien heb je het gevoel dat je sales(team) een boost kan gebruiken, maar heb je zelf niet de tijd, kennis of ervaring om het aan te pakken? Geen zorgen, dat is waar wij in beeld komen.

Hoe wij je sales naar een hoger niveau tillen.

Met ons gerichte sales advies bundelen we onze krachten om je verkoopprestaties te versterken. We starten met een grondige analyse van je huidige verkoopaanpak, sporen verbeterpunten op en stellen een doortastend actieplan op om je verkoop te optimaliseren. Met onze sales consultancy, werken we samen om je sales te boosten. Dus, waar wacht je nog op? Laten we samen jouw sales naar een hoger niveau tillen!

Sales Consultancy fysiek of online

Erendiz staat je bij, geeft je advies, ondersteuning, en reikt je de tools aan om concrete stappen te zetten op social. 1 x per maand, of liever frequenter? We denken en handelen samen in mijlpalen en kunnen afstemmen wanneer en hoe vaak we met jou afspreken om ervoor te zorgen dat je consistent blijft werken aan je brand & business. We blijven op afstand opvolgen, hands-on klankborden en springen in waar nodig. Zo kan jij focussen op je eigen business en groei. Bedrijven die met Erendiz in zee gaan, krijgen ook Erendiz als coach en consultant. Van strategisch naar tactisch naar tastbaar: Erendiz challenget jouw en je team om ook zelf tot de juiste inzichten te komen

Tijdens een consultancy werken we aan:

1. het social proof maken van je bedrijfspagina en LinkedIn® profielen tot passieve lead-generators

2. het uitbreiden van een kwalitatief netwerk en slim schalen naar target audience: prospectie, advanced search & communitybuilding

3. social selling conversatietechnieken & tools voor nieuwe leads en om connecties om te zetten in ambassadeurs/nieuwe medewerkers

4. social selling & lead gen content: sterke LinkedIn® posts maken voor nog meer aandacht en vertrouwen

5. winning campaigns opzetten met het team: compound effect, account-based outreach & advertising

6. gerichte Social selling & marketing campagnes / Q&A voor al je vragen: LinkedIn® Unlocked

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.

Het traject

1. Strategische Analyse

Een sterke voorbereiding is key. Door je social media brand strategisch te versterken kan je ervoor zorgen dat je huidige en mogelijke klanten jou opmerken zoals je opgemerkt wil worden. Werken aan je brand awareness is key om je professionele vindbaarheid en visibiliteit te verhogen.

Op basis van:

  • Een verkennend strategiegesprek
  • Online brandingscan: alle touchpoints met klanten
  • Facebook-,  Instagram-, Youtube- & Google-analyse

kunnen we samen stap voor stap je social brand strategie uitwerken en boosten.

2. Hands-On Training & consultancy

De social media ondersteuning kan in de vorm van een Q&A Power SessionIncompany training, personal coaching of lange termijn strategische consultancy.

Duurtijd & inhoud Incompany training/consultancy is volledig op maat.

  1. Power Session: 1,5 u
  2. Consultancy + Deepdive 2 x 2,5u + Q&A follow-up
  3. Consultancy + Deepdive volledige dag + Q&A
  4. Learning snacks opnames voor intern opleidingsaanbod
  5. Blended leren: Incompany in combinatie met LinkedIn Learning snacks

3. Erendiz Follow-up consultancy

Werken aan je social brand is een lange termijn investering. Het is geen sprint, maar een marathon. Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn twee van de kernwaarden bij AZ-Solutions.

Juist daarom staat Erendiz je nog graag tussentijds en na de training bij om kwalitatief op te volgen.

Hij is jouw strategische partner om je aanwezigheid op social naar een hoger niveau te brengen en je te leren hoe je dit intelligent inzet.
Samen duurzame resultaten behalen en tussentijds de KPI’s evalueren en bijsturen waar nodig.

Boek een vrijblijvend gesprek in

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen. En je mij ook je alles kan vragen over onze consultancy. Let's talk!

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Erendiz is een topper in LinkedIn®. Al snel leerde hij hoe ik hierin mijn weg kon vinden om zowel het bedrijf als mezelf op de LinkedIn®-kaart te zetten. Nu, enkele jaren later, is LinkedIn® voor mij een onmisbaar instrument geworden bij het uitvoeren van onze sales-activiteiten. LinkedIn® blijft zorgen voor groei en heeft onze sales en branding echt naar een hoger niveau getild.”

David Batens, Asset ManagerHeylen Group

“I already had quite a good LinkedIn® Profile, but thanks to Erendiz, the quality increased with natural leads contacting me. Not only in Belgium but also in the US, without spending one EUR or USD on advertising. He knows LinkedIn® very well, gives good tips and tricks that are pretty easy to apply, allowing you to connect easily with your target, and create brand awareness and personal branding thanks to your content and expertise.”

Audrey Polak, Executive CoachKiliani

“We volgden met ons team communicatie, marketing & sales de 'Boost your Brand & Social Selling with LinkedIn®' trainingen bij Erendiz. Iedereen die met Sales & Marketing bezig is zou deze moeten volgen! Gedurende twee halve dagen leerden we alles over het optimaliseren van ons profiel en kregen we handige tips en tricks die ervoor zorgen dat je een groter bereik krijgt. Alles werd op een luchtige en geanimeerde manier gebracht! We plukken nog steeds de vruchten van deze training, bedankt hiervoor Erendiz!”

Elise Raaymakers, Communicatie & SalesMercedes-Benz

Wij kunnen ook helpen met:

 Marketing & 

 Communicatie 

Erendiz geeft je advies, ondersteuning en reikt je de tools aan om jouw socials naar een hoger niveau te tillen.

 Employer branding 

 & recruiting 

Hoe zien kandidaten je bedrijf? Leer hoe je proactief talent kan vinden, benaderen en aantrekken.

 Thought Leadership 

Door je social media te versterken zorg je ervoor dat je klanten jou opmerken zoals je opgemerkt wil worden.