Skip to main content

 Marketing & Communicatie 

Boost samen met Erendiz je LinkedIn strategie binnen je Marketing & communicatie.

Haal Erendiz aan boord als LinkedIn Marketing & Communicatie sparringspartner.

Wil je de controle houden over je marketing en communicatie, maar kun je wel wat professionele begeleiding gebruiken? Bij AZ-Solutions begrijpen we dat. Erendiz is jouw partner voor marketing consultancy, klaar om je te begeleiden en de tools te bieden om stappen te zetten in jouw marketingcommunicatie op LinkedIn & Socials.

Stap voor stap bouwen we samen aan een strategie die we implementeren in de bestaande marketing- en communicatie van jouw bedrijf en sturen waar nodig bij. Met een focus op een doelgerichte social media strategie, helpen we je om je merk te versterken. Erendiz, met zijn expertise en hands-on stijl, wordt jouw strategische partner, van strategie tot uitvoering.

Samen gaan we aan de slag. Op basis van een gerichte prepmeeting en grondige LinkedIn-analyse (personal & corporate) en actieplan werken we tijdens de consultancy stap voor stap aan een sterkere brand en duurzame strategie op LinkedIn, inhakend op de grotere digital marketing strategie.

Waarom samenwerken?

1. Ruim 10 jaar relevante ervaring en cases

2. Brede kennis en ervaring om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen

3. Hands-on en praktijkgericht

4. Een netwerk aan partners

5. Opgebouwde kennis en expertise in verschillende bedrijven en sectoren

social branding consultancy

Geen marketing consultancy
uitdaging is te groot voor ons:

Strategisch MarCom advies

Samen werken we aan een strategie waarmee je op een krachtige manier in contact komt met je klanten. We gaan op zoek naar de meest doeltreffende kanalen die perfect aansluiten op jouw marketing- en communicatiestrategie. Bovendien assisteren we je bij het daadwerkelijk verbinden met je doelgroepen en ideale klanten.

Onze ultieme missie? Fungeren als jouw strategische sparringpartner en toegewijde adviseur. We staan klaar met gericht advies om jou en je bedrijf te ondersteunen, zodat jij je doelen kan bereiken.

Social media marketing & branding

Worstel je met je social media aanpak of strategie? AZ-Solutions is hier om je te ondersteunen. Of je nu leads wilt genereren, je merk wilt versterken of de juiste talenten wilt aantrekken, wij bieden de oplossing. Naast LinkedIn optimaliseren we ook je aanwezigheid op Facebook, Instagram, Google & YouTube. We optimaliseren je Facebook-bedrijfspagina, breiden je netwerk uit, genereren volgers en creëren een sterke contentstrategie. Op Instagram helpen we je om op te vallen met je content en te groeien met hashtags, stories en consistentie. Ontketen de kracht van Google Business en YouTube om de online aanwezigheid van jouw merk te versterken. Samen bepalen we de juiste doelen en stippelen we een strategie uit die perfect aansluit bij jouw behoeften

Effectieve advertising voor jouw merk

Zorg dat je boodschap de juiste mensen bereikt. Zelfs met een bescheiden budget helpen we je doelgroep te bereiken en te activeren. Onze expertise in advertising zorgt voor campagnes die jouw marketingdoelen en doelgroep perfect bedienen.

We werken optimaal samen met partners voor advertising campagnes, en helpen je om het verschil te begrijpen tussen het boosten van posts en het opzetten van campagnes op LinkedIn. We bieden jou de mogelijkheid om gericht in contact te komen met besluitvormers, experts en potentiële klanten die ertoe doen voor jouw bedrijf. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte campagnes te creëren die naadloos aansluiten bij jouw marketingdoelen en doelgroep.

 • Strategie en Planning
 • Nauwkeurige Doelgroep Targeting
 • Diverse Campagne Opties
 • Effectieve Advertentie Creatie
 • Meetbare Resultaten: Optimalisatie en Tracking

Duurzame content strategie

Wil je een duurzame contentstrategie uitwerken die je merk een boost geeft? Samen creëren we content die je doelgroep bindt en betrokkenheid vergroot. Dit doen we door de juiste combinatie te maken tussen push en pull strategie. Aan de hand van een volledige contentstrategie en contentplanning zorgen we dat je merk menselijk en herkenbaar is. Dat doen we door een goede mix van foto’s en video’s.

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.

Het traject

1. Strategische Analyse

Een sterke voorbereiding is key. Door je social media brand strategisch te versterken kan je ervoor zorgen dat je huidige en mogelijke klanten jou opmerken zoals je opgemerkt wil worden. Werken aan je brand awareness is key om je professionele vindbaarheid en visibiliteit te verhogen.

Op basis van:

 • Een verkennend strategiegesprek
 • Online brandingscan: alle touchpoints met klanten
 • Facebook-,  Instagram-, Youtube- & Google-analyse

kunnen we samen stap voor stap je social brand strategie uitwerken en boosten.

2. Hands-On Training & consultancy

De social media ondersteuning kan in de vorm van een Q&A Power SessionIncompany training, personal coaching of lange termijn strategische consultancy.

Duurtijd & inhoud Incompany training/consultancy is volledig op maat.

 1. Power Session: 1,5 u
 2. Consultancy + Deepdive 2 x 2,5u + Q&A follow-up
 3. Consultancy + Deepdive volledige dag + Q&A
 4. Learning snacks opnames voor intern opleidingsaanbod
 5. Blended leren: Incompany in combinatie met LinkedIn Learning snacks

3. Erendiz Follow-up consultancy

Werken aan je social brand is een lange termijn investering. Het is geen sprint, maar een marathon. Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn twee van de kernwaarden bij AZ-Solutions.

Juist daarom staat Erendiz je nog graag tussentijds en na de training bij om kwalitatief op te volgen.

Hij is jouw strategische partner om je aanwezigheid op social naar een hoger niveau te brengen en je te leren hoe je dit intelligent inzet.
Samen duurzame resultaten behalen en tussentijds de KPI’s evalueren en bijsturen waar nodig.

Boek een vrijblijvend gesprek in

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen. En je mij ook je alles kan vragen over onze consultancy. Let's talk!

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Ik heb de eer gehad om naast onze LinkedIn Academy samenwerking al bij verschillende andere organisaties naast deze topper te mogen werken. Geboren LinkedIn missionaris, die op een warme en menselijke manier teams en individuen helpt groeien in hun omgang met LinkedIn. Bijzonder efficiënte coach en trainer, op Erendiz kan je altijd rekenen om LinkedIn optimaal te integreren in je marketing- en communicatiestrategie.”

Jelle Wierdsma, ZaakvoerderMiles & Mates

“Erendiz kan heel gepassioneerd vertellen over LinkedIn & wat dit fantastisch medium allemaal in zijn mars heeft. Hij is echt een specialist op het gebied van brand awareness & social selling! Zijn trainingen zijn heel hands-on & laagdrempelig om te volgen. En je ziet direct resultaat als je het toepast op een eigen case. Ik ben een LI-believer geworden dankzij hem & ik sta er dagdagelijks nog steeds van versteld wat de outcome ervan is.”

Pieter-Jan Criel, Management ConsultantWarehouses with brains

“Topper in social media marketing en advertising. Hands on tips die meteen inzetbaar zijn. Aanrader voor elke bedrijf die er voor openstaat om zowel organisch te groeien als via paid campagnes. Samenwerking en communicatie verloopt vlot en transparant. Marketing en Sales KPI's worden met succes behaald, dankzij een slimmer gebruik van LinkedIn.”

Simon Matalucci, Marketing ManagerGMS Group BE & NL

Wij kunnen ook helpen met:

 Sales 

Meer leads? Door gerichte targeting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap te zien krijgen.

 Employer branding 

 & recruiting 

Hoe zien kandidaten je bedrijf? Leer hoe je proactief talent kan vinden, benaderen en aantrekken.

 Thought Leadership 

Door je social media te versterken zorg je ervoor dat je klanten jou opmerken zoals je opgemerkt wil worden.