Skip to main content

Jouw strategische groeipartner van A tot Z in training & consultancy.

Erendiz Ates, Certified trainer (+10j ervaring) en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions en LinkedIn ambassadeur helpt bedrijven en professionals groeien met een doordachte LinkedIn & social selling/recruiting strategie.

Naast zijn personal coaching en Incompany opleidingstrajecten, ondersteunt hij bedrijven als strategisch consultant. Ook is hij medeoprichter van de LinkedIn Academy™: waar hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses en opleidingen geeft. Ondertussen heeft hij meer dan 300+ bedrijven en 1500+ coachees uit verschillende sectoren de nodige strategische boost gegeven en LinkedIn Unlocked. Commitment in functie van groei en resultaten. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in BeNeLux.

Erendiz zijn missie?

“Jou en jouw bedrijf hands-on laten groeien door LinkedIn en social/employer branding intelligent én succesvol in te zetten. Van duurzame strategieën naar bruikbare tactieken: als connector wil ik het tastbaar maken en jou en HR/MarCom & Sales challengen door de juiste vragen te stellen, zodat ze ook zelf tot inzichten komen. Samen als team gealigneerd op een effectieve manier klanten en talent aantrekken, gefundeerd door een sterke employee advocacy. Met oog voor de mens achter beeld en content. Ondernemers en professionals, ongeacht hun functie en ervaring, bekrachtigen om hun eigen stem te vinden op LinkedIn."

Het ontstaan van AZ

AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur Zekai Ates. Naast energie-advies gaf hij ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement. Geïnspireerd door zijn ondernemende vader, maakt zijn oudste zoon Erendiz sinds 2017 ook deel uit van het familiebedrijf. Erendiz heeft de fakkel overgenomen en geeft met zijn ervaring in communicatie, sales, recruiting en coaching AZ-Solutions een nieuwe scope. De naam AZ in AZ-Solutions staat voor Ates Zekai, waarbij Zekai niet alleen de drijvende kracht is achter het bedrijf, maar ook achter de schermen actief betrokken blijft. Erendiz streeft ernaar om dezelfde waarden en toewijding te belichamen als zijn vader, terwijl hij tegelijkertijd de kernprincipes van AZ-Solutions in al zijn inspanningen integreert.

“Altijd meer geven dan er van jou verwacht wordt zoon.
Waar een wil is, is echt een weg.”

Zekai AtesOprichter AZ-Solutions

Onze kernwaarden

Transparante communicatie

Bij onze waarden staat transparante communicatie centraal als het fundament van een solide samenwerking. Onze klanten en partners kunnen erop rekenen dat we altijd streven naar een duidelijke en effectieve communicatie, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan de opbouw van duurzame relaties en samenwerkingen

Samen hands-on groeien

“Samen hands-on groeien” is voor ons meer dan alleen een motto; het is onze leidraad voor actie en groei. Wij geloven in een actieve en betrokken benadering om samen met onze partners te evolueren en te floreren. Dit betekent dat we bereid zijn om onze handen uit de mouwen te steken en te investeren in de groei van zowel onze organisatie als die van onze klanten.

We zijn toegewijd aan het delen van kennis, het aanpakken van uitdagingen en het gezamenlijk werken aan doelen. Deze betrokkenheid vormt de kern van onze samenwerking en stelt ons in staat om gezamenlijk succes te behalen, stap voor stap.

Persoonlijke aanpak

Wij koesteren het belang van een persoonlijke en authentieke aanpak om ondernemingen, zelfstandigen en professionals te inspireren en te motiveren om hun merk daadwerkelijk sociaal te laten schitteren.

Onze filosofie draait om het humaniseren van jouw merk: praktisch, resultaatgericht en zonder franje. Wij geloven dat aandacht voor details en oprechte betrokkenheid het verschil maken. Als jouw strategische partner zijn wij vastbesloten om jouw bedrijf op LinkedIn & Social duurzaam te laten groeien, met een diepgaand respect voor jouw merkwaarden en identiteit.

Boek een vrijblijvend gesprek in

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen. En je mij ook je alles kan vragen. Let's talk!

Erendiz op LinkedIn

Leuke weetjes over Erendiz

〉 Hands-on ervaring in B2B Sales, Recruiting & marcomm met LinkedIn als best practice & buddy.
〉 Lesgeven en voor een groep spreken is zijn roeping. Erendiz geeft al sinds 2011 social media & communicatietrainingen, incl. schrijven van meerdere cursussen & guidelines.
〉 3x/week in de gym in het gezellige Peer, 1x/week loopsessie/kickbox to stay sharp.
〉 LinkedIn member geworden op 8 juni 2011 en meteen verkocht aan dit netwerkplatform, wat toen nog meer niche was als vandaag. Sindsdien is het een onderdeel geworden van zijn dagelijkse routine als Sales, Recruiter & marketeer.
〉 Erendiz Ates is sinds 2018 bij het select clubje LinkedIn Ambassadeurs BeNeLux & LinkedIn Marketing Labs Certified®.
〉 Erendiz is meer dan alleen “The LinkedIn guy”. Als Sales/Marcom consultant draait hij nu al een aantal jaren mee in een diverse corporate bedrijven & KMO’s (zoals Idewe, Itzu, Louwers Mediagroep)
〉 Zekai (papa) en Mikail (opa) zijn zijn grote voorbeelden en hij leeft naar hun filosofie. Groeien, laten groeien, business is belangrijk, maar altijd People First. Mensen & menselijkheid staan centraal.

Erendiz Ates op linkedin fiets

Wat anderen zeggen over Erendiz

unizo logo
itzu logo
heylen warehouses logo

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.