Skip to main content

Jouw strategische groeipartner van A tot Z in training & consultancy.

Erendiz Ates, Certified trainer (+10j ervaring) en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions en LinkedIn ambassadeur helpt bedrijven en professionals groeien met een doordachte LinkedIn & social selling/recruiting strategie.

Naast zijn personal coaching en Incompany opleidingstrajecten, ondersteunt hij bedrijven als strategisch consultant. Ook is hij medeoprichter van de LinkedIn Academy™: waar hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses en opleidingen geeft. Ondertussen heeft hij meer dan 300+ bedrijven en 1500+ coachees uit verschillende sectoren de nodige strategische boost gegeven en LinkedIn Unlocked. Commitment in functie van groei en resultaten. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in BeNeLux.

Erendiz zijn missie?

“Jou en jouw bedrijf hands-on laten groeien door LinkedIn en social/employer branding intelligent én succesvol in te zetten. Van duurzame strategieën naar bruikbare tactieken: als connector wil ik het tastbaar maken en jou en HR/MarCom & Sales challengen door de juiste vragen te stellen, zodat ze ook zelf tot inzichten komen. Samen als team gealigneerd op een effectieve manier klanten en talent aantrekken, gefundeerd door een sterke employee advocacy. Met oog voor de mens achter beeld en content."

LinkedIn is echt de ultieme springplank om jouw sales & recruiting te boosten.

Het ontstaan van AZ

AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur en docent Zekai Ates. Zekai biedt ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement. Geïnspireerd door zijn ondernemende vader, maakt zijn oudste zoon Erendiz sinds 2017 ook deel uit van het familiebedrijf. Erendiz heeft de fakkel overgenomen en geeft met zijn achtergrond en ervaring in communicatie, sales en HR & coaching AZ-Solutions een bredere en nieuwe scope.

“Wat je doet, moet je goed doen. Meer dan er verwacht wordt.”

Zekai AtesOprichter AZ-Solutions

Leuk om te weten

Weetjes over Erendiz

〉 Hands-on ervaring in B2B Sales, Recruiting & marcomm met LinkedIn als best practice & buddy.
〉 Lesgeven en voor een groep spreken is zijn roeping. Erendiz geeft al sinds 2011 social media & communicatietrainingen, incl. schrijven van meerdere cursussen & guidelines.
〉 3x/week in de gym in het gezellige Peer, 1x/week loopsessie/kickbox to stay sharp.
〉 LinkedIn member geworden op 8 juni 2011 en meteen verkocht aan dit netwerkplatform, wat toen nog meer niche was als vandaag. Sindsdien is het een onderdeel geworden van zijn dagelijkse routine als Sales, Recruiter & marketeer.
〉 Erendiz Ates is sinds 2018 bij het select clubje LinkedIn Ambassadeurs BeNeLux & LinkedIn Marketing Labs Certified®.
〉 Erendiz is meer dan alleen “The LinkedIn guy”. Als Sales/Marcom consultant draait hij nu al een aantal jaren mee in een diverse corporate bedrijven & KMO’s (zoals Idewe, Itzu, Louwers Mediagroep)
〉 Zekai (papa) en Mikail (opa) zijn zijn grote voorbeelden en hij leeft naar hun filosofie. Groeien, laten groeien, business is belangrijk, maar altijd People First. Mensen & menselijkheid staan centraal.

Stop hard-selling, start storytelling

Laten we samen LinkedIn & Social selling/recruiting ontdekken als nieuwe manier om jouw doelpubliek te bereiken en je beste ambassadeurs en klanten maken.

Samen hands-on groeien

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte en duurzame benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken door aandacht te schalen en om te zetten in vertrouwen? We denken en handelen samen duurzaam in mijlpalen. Stap voor stap met een duidelijk doel voor ogen. Op deze manier genereren we samen impact en groei.

Persoonlijke aanpak

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We geloven in de persoonlijke en authentieke aanpak om ondernemingen, zelfstandigen en professionals te inspireren & motiveren om hun Social brand Social te maken.

Humanizing your Social brand: Hands-on, resultaatgericht & no-nonsense. Want details en oprechte aandacht maken het verschil. We zijn jouw strategische partner om je business duurzaam te boosten op LinkedIn & Social met een oprechte betrokkenheid voor jouw Brand Values en Identiteit.

Boek een vrijblijvend gesprek in

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen. En je mij ook je alles kan vragen. Let's talk!

Wat anderen zeggen over Erendiz

unizo logo
itzu logo
heylen warehouses logo

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.