Hoe zijn we gegroeid bij Bakker & Partners?

Incompany Training Social recruiting CASE

Erendiz begrijpt dat binnen sales & recruiting het grote deel van jouw doelpubliek latente prospects en kandidaten zijn. Daarom hebben we een volledige opleiding op maat uitgewerkt voor Bakker & Partners waarbij we eerst samen met het management de LinkedIn® strategie hebben besproken en de bedrijfspagina social selling en employer branding proof hebben geoptimaliseerd. Ook de pagina’s van de ambassadeurs spreken nu voor zich voor nog meer aandacht en vertrouwen. Want ook als recruiter is het belangrijk om niet te gaan voor die shortcut, maar duurzame relaties op te bouwen en value te geven aan je community. Ook binnen je job postings en content strategie heb je je ambassadeurs nodig. Wanneer we dit in team doen, vergemakkelijkt het hele recruteringsproces en trekken we de juiste kandidaten aan. Resultaat? Meer intrinsiek gemotiveerde collega’s. Meer reach als team. Meer bereik op de company page. En meer relevante kandidaten. 

“We hadden een uitgebreide LinkedIn® in-company training met Erendiz uitgewerkt. Hij heeft niet enkel een vlotte babbel, hij deelt ook heel veel relevante informatie en frameworks en werkt daarbij op maat van zijn klant. Aan het einde van de workshops heb je een waaier aan tips, tricks & strategieën waar je meteen mee aan de slag kan. En de energieke vibe werkt aanstekelijk binnen het team. En we blijven excelleren door mee te dingen mee naar LinkedIn® Awards voor beste employer branding page.
Ter aanvulling genoten we van zijn bijdragen op het LinkedIn® event voor Sales & Marketing. Dat was van begin tot einde gevuld met waardevolle info. De timing werd strak gevolgd, hij & de andere sprekers hielden het tempo er goed in. Erendiz is een goede spreker, hij kent zijn vak! Bakker & Partners is fan!”

Isabelle

Wij jij ook graag samen groeien?

Neem contact op of plan call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen! Let’s Boost your Brand.