Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=kYwZzJYx9FA

Strategische Consultancy

Versterk je Brand, Sales, Marketing en Recruiting met LinkedIn & Erendiz als jouw strategische partner.

Samenwerken met Erendiz geeft je toegang tot een oneindige pool van relevante ervaring en cases.

 Sales 

Meer leads via LinkedIn & Social? Door gerichte targeting (1 op 1 en 1 op veel) zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap te zien krijgen. Ga van meer aandacht, naar meer vertrouwen naar meer business. Individueel en in team.

 Marketing & Communicatie 

Erendiz geeft je advies, ondersteuning en reikt je de tools aan om jouw LinkedIn & socials naar een hoger niveau te tillen. Samen zorgen we ervoor dat we zowel een interne als een externe community opbouwen en onderhouden.

 Employer branding & recruiting 

Hoe zien kandidaten je bedrijf? Leer hoe je via LinkedIn & socials proactief talent kan vinden, benaderen en aantrekken. En werk samen met Erendiz een employer branding strategie uit, waardoor je talent ook bij jouw bedrijf blijft.

 Thought Leadership 

Op basis van een sterke thought leadership strategie, actieplan en huiswerk werken we stap voor stap aan een sterkere brand met nog meer credibiliteit. Zo trek je nieuwe opportuniteiten aan en maak je impact bij je doelpubliek.

Een strategische partner aan je zijde

Wil je zelf de controle houden over je sales, recruiting en marketing, maar zoek je wel deskundig advies? Bij AZ-Solutions snappen we dat volledig. We geloven dat het opbouwen van vertrouwen en relaties centraal. Erendiz helpt je met marketing, sales of recruiting consultancy. Of je dus hulp nodig hebt bij je marketingmix, je verkoopproces wilt vernieuwen, of begeleiding zoekt in je recruiting strategie, wij zijn er voor je.

We bouwen samen aan een strategie die we implementeren in de bestaande marketing- en communicatie van je bedrijf en sturen waar nodig bij. We leggen samen concrete doelstellingen vast zodat we de return on investment (ROI) kunnen meten en bijsturen.

Welk sales & marketing advies mag je verwachten?

Erendiz staat aan jouw zijde, biedt sales en marketing advies, en reikt de tools aan om concrete stappen te zetten. Wil je eens per maand sparren, of juist vaker? Samen zetten we stappen en passen we ons aan aan jouw ritme. We houden op afstand een oogje in het zeil, dienen als klankbord en grijpen in wanneer nodig. Zo kun jij je richten op je bedrijf en groei.

Waarom Erendiz kiezen als consultant?

Bedrijven die voor Erendiz kiezen, krijgen full commitment. Van strategie tot uitvoering staat hij voor je klaar. Met ruim 10 jaar aan expertise in employer branding, sales, marketing, communicatie en personal branding fungeert hij als jouw go-to consultant en accountability partner. Erendiz daagt jou en je team uit om zelf de juiste inzichten te verwerven.

Het traject

1. Voorbereiding & Strategy meeting

Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn twee van de kernwaarden bij AZ-Solutions. Op basis van een hands-on voorbereiding werken we stap voor stap aan een sterkere brand op LinkedIn: Verkennend strategiegesprek LinkedIn-analyse (personal & corporate) LinkedIn-Guideline voor jouw bedrijf Opleiding volledig op maat Uitrol LinkedIn Ambassadeurschap Vervolgens stippelen samen de cruciale mijlpalen uit. Op deze manier heeft je bedrijf een stevig fundament op LinkedIn en krijgen de brand ambassadors de nodige skills & know-how om LinkedIn duurzaam te gebruiken binnen de corporate brandingstrategie.

2. Hands-On Training & Consultancy

Hands-on, interactieve consultancy waarbij we samen stap voor stap werken aan een succesvolle LinkedIn marketing strategie en duurzame social selling en recruiting content.

  • Online of fysiek
  • Frequentie en inhoud samen af te stemmen
  • LinkedIn integratie Marketing, communicatie, Recruiting en Sales
  • Samen campagnes opzetten

3. Erendiz Follow-up consultancy

Groeien op LinkedIn is geen sprint, maar een marathon. Daarom staat Erendiz je nog graag bij tussentijds en na de LinkedIn opleiding om kwalitatief op te volgen als jouw accountability partner om verder te groeien met het team.

  • Verdere advies uitwerken
  • LinkedIn actieplan en ambassadeursschap
  • Corporate LinkedIn Guidelines & evaluatie KPI’s
  • Erendiz hotline Q&A consultancy voor al je vragen
  • Erendiz inschakelen als vaste strategische partner om op lange termijn resultaten te boeken.
  • Verdere (1 op 1) deepdive trajecten met Sales/Marketing/HR

Boek een vrijblijvend gesprek in

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen. En je mij ook je alles kan vragen over onze consultancy. Let's talk!

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Professionele wegwijzer in het LinkedIn verhaal. Maakt LinkedIn zeer toegankelijk met tal van praktische tips & tricks, en dit met een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Een topper in zijn vak om onze mensen mee te krijgen.”

Johan RevinsekUnizo Limburg

“Ook voor medische professionals wordt het steeds belangrijker actief te zijn op de juiste social media kanalen. Samen met Erendiz hebben we de opleiding “Social media guidelines voor zorgpraktijken” uitgewerkt. Dit traject geeft de tools en inzichten om succesvol te communiceren. Vlotte aanpak, professioneel. Deelnemers zijn telkens zeer tevreden.”

Robbie BillenSmarteducation Leuven

“Een enthousiaste toptrainer & consultant met hands-on kennis van social media marketing die zeker weet hoe hij de zaken behapbaar moet overbrengen met resultaat op korte en lange termijn. Pragmatische werkwijze en brengt de strategie op een toepasbare manier. Een echte sparringspartner die de juiste vragen durft stellen.”

Christine VermeulenHolcim Belgium Antwerp

Meer kennis. Meer inzichten. Meer bereik.

Een hoop interessante blogs, tools en learning snacks die je ondersteunen in jouw groei van LinkedIn & Social Branding Rookie naar Master. Let’s go!

LinkedIn

De 7 nieuwste en belangrijkste LinkedIn Trends voor 2024

Ben jij, als professional en bedrijf, klaar voor het nieuwe jaar? LinkedIn blijft in beweging…
LinkedIn

How (not) to use ChatGPT for LinkedIn posts

I've been keeping an eye on things in the LinkedIn world, and there's something I…
LinkedIn

Welke LinkedIn hashtags moet je gebruiken bij je post?

Hashtags: magic voor de één, hoofdpijn voor de ander. Het gebruik van hashtags op LinkedIn…

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.