Skip to main content

 Boost your Thought Leadership 

Versterk je personal brand en credibiliteit. Jouw Reis naar een LinkedIn Thought Leader. 

Ga van LinkedIn Rookie naar LinkedIn thought-leader

Je wil je personal brand uitbouwen tot een sterk merk om meer credibiliteit in de markt te hebben? Met meer dan +10 jaar ervaring en meer dan 2000 trainees uit diverse sectoren, begrijpen we de betekenis van personal branding en hoe essentieel het is om jezelf te profileren als een ’thought leader’ binnen jouw vakgebied. Maar hoe word je een thought-leader? Het gaat verder dan alleen je online aanwezigheid. Personal branding als thought-leader draait om het creëren van een social proof identiteit en impactvolle content die diep resoneert met jouw doelgroep.

Of je nu een ambitieuze CEO bent, een gedreven ondernemer of een professional die zijn/haar expertise en reputatie op een authentieke manier wil uitbouwen – LinkedIn is waar jouw publiek zit.

Erendiz als jouw strategische partner om te groeien als expert

Van LinkedIn Rookie naar LinkedIn Master en Thought-Leader. Samen bouwen we aan een onderscheidende identiteit die deuren opent en nieuwe kansen creëert.

We focussen op het ontwikkelen van sterke content in verschillende formats die jouw expertise en personal brand versterkt. Want effectief thought leadership gaat niet alleen over wat je zegt, maar ook hoe en waar je het communiceert. Jij bent meer als jouw functie: je hebt een visie waarmee je impact wil maken naar je doelpubliek en je collega’s. Leading by example.

Hoe gaan we van start met jouw thought-leadership?

We starten met een kennismakingsgesprek om goed af te stemmen en de mijlpalen uit te zetten. Erendiz maakt een grondige analyse van al je activiteiten & content en bereidt zich gericht voor om tijdens de strategy meeting het traject in kaart te brengen. De frequentie, duur en inhoud van de consultancy sessies kunnen vervolgens nog samen afgesproken worden naargelang de prioriteiten.

Dit LinkedIn groeitraject is gebaseerd op de drie fundamenten van het Linked-INC model™: Identiteit, Netwerk & Content. Hiermee verzekeren we een futureproof positie in thought leadership.

Waarom samenwerken voor jouw thought leadership? LinkedIn consultancy Gameplan

✓ Social proof maken van je brand: meer aandacht, vertrouwen en thought-leadership (personal page & company page)

✓ Netwerk: uitbouwen relevante community, opiniemakers en invloedrijke peers

✓ Thought leadership contentstrategie: meer bereik en vertrouwen genereren bij jouw doelpubliek als go-to expert met de contentmatrix

✓ Interactie en betrokkenheid: jouw go-to topics hefbomen om te inspireren en je positie te versterken

✓ Content productie: format: posts, articles, newsletters, e-books en distributie

✓ Videocontent/webinar: om je thought-leadership te schalen

✓ Samenwerking met andere thought leaders: gastbijdragen en co-creatie op LinkedIn

Wat kan je verwachten?

1. Duidelijke KPI’s, mijlpalen en afspraken
2. Beoordeling en verbetering van je activiteiten & content (op voorhand)
3. Accountability check-in & feedback ( 2-wekelijks, maandelijks, frequentie nog te bepalen)
4. Continu verder pushen en meer verwachten
5. Erendiz als jouw strategische partner: 100% aandacht

Wat krijg je niet:

1. De fluwelen handschoen: Je bent goed bezig
2. De “we zien wel”- aanpak
3. Gelimiteerd- en hokjesdenken
4. One-size-fits-all en copy-paste strategieën
5. Erendiz die het werk voor jou doet: we doen het samen

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Erendiz Ates is voor mij dé referentie als het aankomt op LinkedIn thought-leadership training. Heel hands-on, 2-the-point, met duidelijke afspraken en mijlpalen en stevig onderbouwd: dat is de coaching van Erendiz. Je hebt gelijk als je zegt dat Erendiz een unieke stijl heeft. Ik voelde meteen een match. En weet je wat nog beter is? Dat ik meteen na de training aan de slag ben gegaan. Mijn 1e post scoorde ruim 3300 views, mijn 2de meer dan 10 000 views. En dit bij mijn juiste doelpubliek wat de deur opende voor nog meer opportuniteiten. Toeval? Ik denk het niet. Eerder de strategische inzichten van de Maestro. Mijn tip voor jou: boeken die man! Je zal versteld staan van de impact na 1 training.”

Xander Pruvoost, zaakvoerder

“Als zaakvoerder van 2 bedrijven was ik op zoek naar manieren om meer uit LinkedIn te halen. Ik startte met Erendiz in een maandelijkse 1-op-1 coaching. Erendiz leerde mij het algoritme van LinkedIn werkt, welke statistieken ik in de gaten moet houden, welke do's en don'ts mij kunnen doen groeien tot de 1% meest productieve LinkedIn gebruikers. De coaching van Erendiz is niet vrijblijvend. Elke sessie spreken we acties en targets af. Erendiz gaf mij een plan om te werken aan Identiteit, Netwerk & Content (zijn Linked-INC model) en om dat alles op een gestructureerde manier te organiseren en op te volgen. Ook zijn we aan de slag gegaan met Sales Navigator.
Resultaten? Meer aandacht, meer vertrouwen, meer impact., meer business. Bezig zijn met LinkedIn is voor mij een structurele taak geworden, met heldere systemen en tastbare resultaten.
Erendiz coacht to the point en challenget mij om in actie te blijven. Hij is een echt expert in social selling, niet alleen de tools en de technische kant, maar ook de psychologie van communicatie en sales.
.”

Caroline Van der Steen, zaakvoerder

“Erendiz is niet alleen een topkerel, maar de manier waarop hij zijn materie overbrengt, zijn kennis deelt en met wat voor een gemak hij zijn klanten traint is absolute top. Geeft hij een 1 on 1 training of opleiding aan een grote groep, het maakt niets uit. Altijd zal de kwaliteit voorop staan. Hij inspireert, motiveert en tilt zijn klanten naar een hoger niveau. Kan hem niet genoeg aanraden! Dankzij hem heb ik mijn eigen twijfels op Linkedin overwonnen en heb ik nu een strategie om mezelf te positioneren als expert in mijn field, inclusief mijn eigen authenticiteit en stijl.”

Dominique Peeters, CEO

Wij kunnen ook helpen met:

 Sales 

Meer leads? Door gerichte targeting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap te zien krijgen.

 Marketing & 

 Communicatie 

Erendiz geeft je advies, ondersteuning en reikt je de tools aan om jouw socials naar een hoger niveau te tillen.

 Employer branding 

 & recruiting 

Hoe zien kandidaten je bedrijf? Leer hoe je proactief talent kan vinden, benaderen en aantrekken.