LinkedIn Academy™

Linkedin-trajecten voor HR, Marcomm & Sales ondernemers/professionals.

 
 

Join our LinkedIn Academy ®

Meer aandacht. Meer vertrouwen. Meer Business.

De eerste stap naar succesvol zakendoen op LinkedIn? Je identiteit doordacht uitbouwen.

Mensen doen zaken met mensen, niet met een logo. Eerst moeten ze je leren kennen. Pas daarna kunnen ze je waarderen en vertrouwen. Ook op LinkedIn zoeken mensen naar contact en verbinding. De ‘snuffelaars’ op je profiel willen weten waar je voor staat. Of je authentiek bent. Of jij en je manier van werken bij hen passen. 

Daarnaast is onze manier van business doen enorm veranderd. Het opbouwen van relaties en vertrouwen is altijd de basis geweest van sales, maar vandaag is het belangrijker dan ooit. Aandacht krijgen van jouw doelpubliek en omzetten in vertrouwen vraagt een nieuwe en duurzame aanpak voor jou en je bedrijf. LinkedIn is de grootste opportuniteit om die essentiële leads voor je business te genereren. Gezien LinkedIn aan een ongelooflijke snelheid blijft schalen is NU het moment om hier gebruik van te maken.

masterclass linkedin coachees

Volgende LinkedIn Academy™

EDITIE 12! Let’s boost your brand! 🚀

Inhoud van de LinkedIn Academy

Of je nu actief bent in sales, marketing of HR, in de weer als ondernemer, freelancer of coach: tijd om je strategie en werkwijze af te stemmen op deze nieuwe manier van branding & social-selling.

Het intelligente gebruik van het netwerkplatform LinkedIn om je doelpubliek te bereiken is futureproof voor je business. Het fundament leg je met het Linked-INC™ model.

Tijdens 2 halve dagen gaan we met een select groepje ondernemers & professionals (max. 12) hands-on aan de slag om jezelf en je bedrijf te boosten op LinkedIn. 

SESSIE 1

Boost your Brand & Network

 1. Jouw Brand values, ESP & positionering op LinkedIn strategisch finetunen in functie van jouw target audience
 2. Het Linked-INC-model als fundament voor je personal & corporate brand: sterke Identiteit, Networking & Content.
 3. Opvallen met een sterk social-proof LinkedIn-profiel voor jou en de ambassadeurs
 4. Optimaliseren van je LinkedIn company page & opmaken LinkedIn Guideline voor een duurzame strategie
 5. Je netwerk & volgers kwalitatief schalen en onderhouden met de LINK-FLOW, van aandacht naar vertrouwen met SOCIAL SELLING CONVERSATIONS

SESSIE 2 

Boost your Social Selling & Content

 1. Social Selling/recruiting technieken voor nieuwe leads/opdrachten en om connecties om te zetten in klanten & nieuwe werknemers.

 2. LinkedIn Thought Leadership contentstrategie voor awareness & lead-generatie

 3. LinkedIn algoritme Unlocked: 20 LinkedIn content-hacks voor nog meer views & engagement (personal & corporate brands)

 4. LinkedIn Guideline & Brand ambassadorship strategie opzetten voor een sterke employer branding

 5. Gebruik van handige LinkedIn-tools om je contentstrategie & netwerk kwalitatief te boosten: Premium, Ads, externe tools,…

masterclass linkedin coachees

In samenwerking met…

Deze Academy® is in samenwerking met Jelle Wierdsma en het team van Groeimakers. In 2021 hebben we reeds samengewerkt voor grote bedrijven & KMO’s die vooruit willen in digitale marketing. Daarom organiseren we ook samen deze Academy in 2022.

Waar?

Inspiratieruimte Regus Hasselt (Google Maps)
Kapertoren, Koning Boudewijnlaan 20A, 3500 Hasselt

“Na deze Masterclass heeft LinkedIn geen geheimen meer voor je.”
– Marleen Deleu, Dir. Nextconomy

Wil je ook deel uitmaken van onze

LinkedIn Academy community?

Je kan boeken voor LinkedIn Academy Sessie 1 en erna beslissen of je er graag bij bent tijdens de hands-on opvolgsessie 2. Je kan je ook afzonderlijk aanmelden voor Sessie 1 OF Sessie 2.

Naast de hands-on training & coaching krijg je ook nog:
 • Advies volledig op maat (individuele LinkedIn-analyse & actieplan).
 • Opvolging/klankbord binnen 1 maand voor al jouw vragen (30 min zelf te bepalen via tel/mail/LinkedIn/videochat).
 • Je maakt deel uit van de LinkedIn community (150 + ondernemers) en blijft als eerste op de hoogte van de nieuwtjes & updates binnen LinkedIn & Social Selling.
 • Koffie, thee, frisdrank & homemade surprise versnaperingen in een gezellige ruimte.

Het verhaal van enkele Masterclass deelnemers 🚀

Steven

Ik kan Erendiz sterk aanbevelen aan elke professional die zijn aanwezigheid op LinkedIn wil verbeteren. In zijn Masterclass LinkedIn coaching overloopt hij alle aspecten die nodig zijn om dit te verwezenlijken. Door zijn persoonlijke aanpak en motiverende drive is het zeer aangenaam om met hem te werken.

Steven Volders – Nobi.Digital

Marleen

De Masterclass van Erendiz was meteen een openbaring. Hij deelt zijn kennis en ervaringen op een interactieve manier, hij luistert aandachtig en denkt actief mee. Na deze Masterclass heeft LinkedIn geen geheimen meer voor je.

Marleen Deleu – Nextconomy

Liesbeth

Wat een Masterclass bij Erendiz zo waardevol maakt en onderscheidt is zijn persoonlijke aanpak, oprechte interesse in de deelnemers hun verhaal, zijn engagement, enthousiasme, positivisme, en humor. Hij geeft zijn kennis mee en daagt jou nadien uit om zélf aan het werk te gaan. Je kan niet anders dan helemaal gemotiveerd naar huis te gaan.

Liesbeth Vander Elst – Singleton