Haug Chemie Benelux – Sales: 25% meer omzet dankzij LinkedIn

Personal & Incompany coaching traject: Boost your social selling with LinkedIn.

Hoe Peter Heymans zijn omzet met 25% verhoogde dankzij LinkedIn? Filiaalleider van Haug Chemie Benelux Peter Heymans ging deze uitdaging aan en begon met zijn LinkedIn avontuur in 2017, als één van mijn eerste klanten. Zijn bedrijf helpt bedrijven om het oppervlaktebehandelingsproces naar een hoger niveau te tillen. Ondertussen medewerker van het jaar 2022, top-verkoper van het jaar 🏆 én degene die de meeste groei realiseerde. Ook zijn team is gelanceerd op LinkedIn en heeft het mee geïntegreerd in het sales proces.

“Erendiz is een topper in LinkedIn. Al snel leerde hij me hoe ik hierin mijn weg kon vinden. Nu, enkele jaren later, is LinkedIn voor mij een onmisbaar instrument geworden bij het uitvoeren van mijn sales-activiteiten. LinkedIn zorgt hierbij voor een significante groei. Mijn activiteiten op LinkedIn genereren me ongeveer 40K aan extra omzet / jaar. Dit is +- 25% van de groei. Een absolute verrijking als extra tool om mijn doelpubliek nog beter te bereiken.”

Peter HeymansHaug chemie

Wij jij ook graag samen groeien?

Neem contact op of plan call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen! Let’s Boost your Brand.