Skip to main content

 Linkedin Academy™ 

Met een selecte groep ondernemers en professionals groeien op LinkedIn. Ondertussen een community van +200.

FYSIEKE LINKEDIN ACADEMY
@ HASSELT

Twee halve dagen

Wat?

De LinkedIn Academy is een diepgaande LinkedIn training @ Hasselt, voor een selecte groep ondernemers en professionals die hun LinkedIn-profiel en bedrijfspagina willen versterken. Deze LinkedIn opleiding bestaat uit twee halve dagen, waardoor je alle ins en outs van LinkedIn leert kennen en meteen toepast. Deze training is voor iedereen die zijn of haar LinkedIn-vaardigheden serieus wil verbeteren en een duurzame LinkedIn strategie wil uitbouwen.

Waarom?

In deze snel veranderende wereld is het essentieel om vertrouwen op te bouwen. Gezien de immense groei en potentie van LinkedIn, is het nu het ideale moment om alle mogelijkheden te benutten om jouw doelpubliek te bereiken. Waarom zou je jarenlang proberen om LinkedIn onder de knie te krijgen, als je met onze fysieke LinkedIn Academy in slechts twee halve dagen alle geheimen leert?

Waar?

– De fysieke Masterclass gaat door @ Inspiratieruimte Regus Hasselt
Kapertoren, Koning Boudewijnlaan 20A, 3500 Hasselt

Wanneer?

Donderdag 7 & 14 maart ’24 I 13:30 – 17:00
Editie 8 – Fysiek | 2 halve dagen

Voor wie?

Of je nu werkzaam bent in sales, marketing, HR; ondernemer, freelancer of coach: het is tijd om je aanpak te synchroniseren met de hedendaagse branding, LinkedIn social-selling en LinkedIn social recruiting technieken. Deze LinkedIn Academy is niet alleen een kans om in real life te leren, maar biedt ook de mogelijkheid tot netwerken en klankborden met gelijkgestemden. Het is de perfecte setting voor degenen die de voorkeur geven aan persoonlijke interactie en directe vragen tijdens hun LinkedIn training. En je maakt deel uit van de LinkedIn Academy community en blijft als eerste op de hoogte van de nieuwtjes en updates.

ONLINE MASTERCLASS | OPNAME INCL.

Eén halve dag

Wat?

Wil je in 3u tijd je LinkedIn kennis naar een hoger niveau tillen? De LinkedIn Academy biedt deze intensieve ONLINE LinkedIn opleiding, speciaal voor professionals die echt next-level willen gaan met hun LinkedIn activiteiten. Hoger tempo (power inhoud combi sessie 1 en 2), veel insights en nog steeds interactief. Deze online Masterclass LinkedIn duurt slechts een halve dag, waardoor je snel en efficiënt je LinkedIn-game kan verbeteren.

Waarom?

Tijd om jouw podium echt te claimen op LinkedIn. Nu, meer dan ooit, is het cruciaal om de aandacht van je doelpubliek te grijpen en dit om te zetten in vertrouwen. Daarom is een vernieuwde en duurzame aanpak vereist. Met een select groepje ambitieuze ondernemers en professionals gaan we hands-on aan de slag om je business te versterken via LinkedIn. Nieuwe trends, inzichten en strategieën: en zoals altijd meteen toepasbaar.

Waar?

– De online Masterclass is via Google Meet. Unieke link voor deelname en opname krijg je nog.

Wanneer?

Woensdag 8 november ’23 I 14u – 17u
Editie 13 – Online | 1 halve dag
Woensdag 21 februari ’24 I 14u – 17u
Editie 14 – Online | 1 halve dag

Voor wie?

De online LinkedIn Masterclass is voor een selecte groep deelnemers (max 10) die op een halve dag een kwalitatieve LinkedIn opleiding willen krijgen en de voorkeur geven om dit online te doen. Je bent een marketing, HR of sales manager? Een gedreven ondernemer of professional die echt succesvol wil zijn op LinkedIn? Je houdt van een no-nonsense en licht confronterende aanpak? Deze Masterclass is voor jou. Naast een online 1:1 follow-up met Erendiz na de Masterclass, maak je ook deel uit van de online Masterclass LinkedIn community.

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.

Onze LinkedIn Academy sessies

Boost your LinkedIn Brand & Network (Intermediate)

  • Jouw Brand values, ESP & positionering op LinkedIn strategisch finetunen in functie van jouw target audience
  • Het Linked-INC-model als fundament voor je personal & corporate brand: sterke Identiteit, Networking & Content.
  • Opvallen met een sterk social-proof LinkedIn-profiel voor jou en de ambassadeurs
  • Optimaliseren van je LinkedIn bedrijfspagina & opmaken LinkedIn Guideline voor een duurzame strategie
  • Je LinkedIn netwerk & volgers kwalitatief schalen en onderhouden met de LINK-FLOW, van aandacht naar vertrouwen met SOCIAL SELLING CONVERSATIONS

Boost your LinkedIn Social Selling & Content (Advanced)

  • Social Selling/recruiting technieken voor nieuwe LinkedIn leads/opdrachten en om connecties om te zetten in klanten & nieuwe werknemers.
  • LinkedIn Thought Leadership contentstrategie voor awareness & leadgeneratie
  • LinkedIn algoritme Unlocked: 20 LinkedIn content-hacks voor nog meer views & engagement (personal posts en bedrijfspagina posts)
  • LinkedIn Guideline & Brand ambassadorship strategie opzetten voor een sterke employer branding
  • Gebruik van handige LinkedIn-tools om je contentstrategie & netwerk kwalitatief te boosten: Premium, Ads, externe tools,…

In samenwerking met…

De fysieke Academy® is in samenwerking met Jelle Wierdsma en het team van Miles & Mates. Sinds 2021 werken we samen voor grote bedrijven en KMO’s die vooruit willen in digitale marketing. Daarom organiseren we ook samen deze Academy voor ondernemers en professionals uit de wijde regio van Hasselt en Limburg.

Waarom een leercurve doormaken van jaren, als je het in een aantal weken hands-on kan doen via de LinkedIn Academy? Fysiek te Hasselt of volledig ONLINE LinkedIn training.

We scheppen niet graag op, maar we zijn goed in wat we doen

“Ik kan Erendiz sterk aanbevelen aan elke professional die zijn aanwezigheid op LinkedIn wil verbeteren. In zijn LinkedIn Academy overloopt hij alle aspecten die nodig zijn om dit te verwezenlijken. Door zijn persoonlijke aanpak en motiverende drive is het zeer aangenaam om met hem te werken. We waren reeds actief op LinkedIn en dachten dat we het goed deden, maar ogen zijn open gegaan. Onze bedrijfspagina blijft nu groeien. En de personal brands van de collega's ook.”

Steven VoldersNobi.Digital

“De Masterclass van Erendiz was meteen een openbaring. Hij deelt zijn kennis en ervaringen op een interactieve manier, hij luistert aandachtig en denkt actief mee. Na deze Masterclass heb ik nu eindelijk een echte LinkedIn strategie en vooral nog meer goesting om ermee aan de slag te gaan.”

Marleen DeleuNextconomy

“Wat de LinkedIn Masterclass bij Erendiz zo waardevol maakt en onderscheidt is zijn persoonlijke aanpak, oprechte interesse in de deelnemers hun verhaal, zijn engagement, enthousiasme, positivisme, en humor. Hij geeft zijn kennis mee en daagt jou nadien uit om zélf aan het werk te gaan. Je kan niet anders dan helemaal gemotiveerd naar huis te gaan. Via zijn LinkedIn community groep blijft hij ons ook up to date houden en opvolgen, waardoor de motivatie blijft!”

Liesbeth Vander ElstSingleton

Wij kunnen ook helpen met:

 In-Company Training 

Leer LinkedIn intelligent inzetten om te groeien als bedrijf, ondernemer & professional.

 Personal Coaching 

Een personal LinkedIn coaching en Thought Leadership traject op maat van jou en je bedrijf. Bouw aan je vertrouwen en credibiliteit online.