Itzu success story

Itzu Limburg & Antwerp – HR Firm: Recruitment/ MarComm/ Sales

Incompany training & consultancy: Boost your Brand with LinkedIn.

ITZU is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Management, HR, finance, sales & marcomm: een deepdive over verschillende units heen. LinkedIn dient een onderdeel te worden van de dagelijkse marketing-, werving- en salesactiviteiten. Eén van de dingen die je best kan doen, voordat je je content gaat afvuren op de wereld, is ook gericht investeren in je belangrijkste ambassadeurs: de eigen medewerkers. Samen met de vrolijke bende van Itzu hebben we alvast 3 LinkedIn In-company trainingsessies en georganiseerd en een lopende consultancy samenwerking met HR & MARCOMM om daar samen te blijven groeien.

Doel? Uniforme Brand Awareness Itzu, Klantenbinding, Brand Ambassadeurschap, Social selling & Social recruitment én Thought Leadership: tonen van Itzu expertise online.

Resultaat LinkedIn & MarComm strategie:
– Meer verkeer naar de LinkedIn company page + volgers: x3
– Meer verkeer naar de persoonlijke profielen ambassadeurs: x3
– Meer verkeer naar de website (x2)
– Meer bereik met de posts (x5)
– Groei brand ambassadorship Itzu: 50% LinkedIn-activiteit medewerkers
– Winnaar Voka PR Award 2021 🏆
– Finalist Belgian Marketing Awards 🏆

“Een écht LinkedIn Butterfly effect @ ITZU. Erendiz gaf ons interessante & onderbouwde Linkedin inzichten in combinatie met hands-on tips & tricks, met hands-on kapstokken voor een strategisch brand ambassadorship en futureproof marketingstrategie. Op basis van zijn gerichte voorbereiding en LinkedIn Guideline werkten we stap voor stap aan een social selling strategie & sterkere Itzu brand op LinkedIn en social, wat al op korte termijn resulteerde in meer bereik, leads & een sterkere klantenbinding. Zijn passie en gedrevenheid voor het vak vertaalt hij naar enthousiaste en leerrijke workshops. Samen met het MarComm team blijven we ijveren om te excelleren, met reeds 2 nominaties voor awards”

Kristien MoelansMarketing Manager

Boek een online, vrijblijvende babbel!

Call van 20-30 minuten waarin we elkaar en elkaars business nog beter kunnen leren kennen!

Let’s Boost your Brand.