Inspirerende keynotes. Activerende Power talks & Power sessions.

Limburgs accent & gastvrijheid inbegrepen.

Wat kan je verwachten?

Om binding te creëren met je klanten en prospects is persoonlijke aanpak en key. Je wil aandacht omzetten in vertrouwen. Via een authentieke branding-strategie op LinkedIn kan jij de social proof -factor van jou en je business versterken.

Tijdens een LinkedIn Power Session leer je via het Linked-INC-model je profiel inzetten om je brand te boosten, te netwerken en leads te genereren.

We leggen de focus op:

✔ Waarom LinkedIn & Social Selling cruciaal is voor jouw business
✔ Opvallen met een sterk LinkedIn profiel (personal & corporate)
✔ Authentiek connecteren met je netwerk en leads genereren

✔ Meer views halen met goede posts
✔ Een gerichte Q&A voor al je vragen

Wie is Erendiz?

Erendiz Ates is als LinkedIn ambassadeur een jonge autoriteit op het gebied van social selling en LinkedIn. Naast zijn personal coaching trajecten, geeft hij bedrijven In-Company een ‘LinkedIn & social boost’ en organiseert hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses.

Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven en 1000+ coachees uit verschillende sectoren de nodige boost gegeven. Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 250+ korte en langere keynotes gegeven.

Erendiz zijn stijl:

– Positief motiverend en toch licht confronterend
– Degelijke vakkennis en toch mensgericht/toegankelijk
– 100 % aandacht en oprechte interesse
– Uitdagen om te focussen en concrete acties te ondernemen
– Bewezen resultaten

“Ik heb een reis afgelegd op linkedIn en veel geleerd en ontdekt. Ik wil deze kennis & expertise delen met collega ondernemers & professionals.”

Erendiz Ates – Zaakvoerder AZ-Solutions

Je gasten hebben vragen.

Erendiz heeft antwoorden.

Met een persoonlijke toets en op een no-nonsense wijze neemt hij je mee in een Linkedin-wereld vol verbinding en opportuniteiten. Voor diverse publieken in diverse sectoren:

 Sales
 Business
 Conferenties
 Sociale media
 Marketing & Communicatie
 HR-related

 Ondernemersevents
 Netwerkevents
 Lunchmeetings
 Power Sessions
 Power Talks
 Overheid en non-profitorganisaties

Wat anderen zeggen

Meer dan 250 keynotes in verscheidene sectoren.

Evi Waeyaert – ERA Real Estate

“In tegendeel tot heel wat andere keynotes & opleidingen boeide Erendiz van begin tot einde op een heel hands-on wijze, gevuld met boordevol praktische tips waar ik onmiddellijk mee aan de slag kan. Je krijgt het gevoel dat je écht persoonlijk aangesproken wordt.”

David Batens – Heylen Warehouses

“Door zijn goede persoonlijke aanpak, toegankelijke stijl en motiverende drive, heeft hij ons volledig meegekregen in zijn LinkedIn-verhaal”

Guiseppe Sorce – Itzu Technics

“Erendiz is iemand die weet waarover hij spreekt en weet over te brengen als geen ander. Ik heb er veel van mogen leren en de resultaten in mijn dagelijks werk zijn door zijn kleine tips zienderogen gestegen.”

Bregt Vanzonhoven – LWB

“Om mijn klanten van LWB op een andere manier te ondersteunen, heb ik Erendiz ingeschakeld om online LinkedIn Power Sessions te geven. Krachtige keynote, enorme boost op korte tijd met hands-on inzichten om hun business te doen groeien via LinkedIn.

Klaar om jouw LinkedIn te boosten?

Boek Erendiz als keynote spreker