Skip to main content
Online Masterclass Editie 15

Online Masterclass Editie 15

door
158 158 mensen hebben dit evenement bekeken.

Wanneer?

Woensdag 12 juni ’24 I 14u30 – 17u30
Editie 15 – Online | 1 halve dag

Wat?

Wil je jouw LinkedIn vaardigheden naar een hoger niveau tillen? De LinkedIn Academy biedt een intensieve linkedin training die online doorgaat, speciaal ontworpen voor professionals die hun LinkedIn-profiel willen optimaliseren. Deze cursus linkedin online duurt slechts een halve dag, waardoor je snel en efficiënt de kneepjes van het vak leert. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze linkedin e-learning is geschikt voor iedereen die zijn of haar LinkedIn-game wil verbeteren.

Waarom?

Nu, meer dan ooit, is dit cruciaal. Om de aandacht van je doelpubliek te grijpen en dit om te zetten in vertrouwen, is een vernieuwde en duurzame aanpak vereist. LinkedIn biedt dé kans om essentiële leads te genereren, en met de razendsnelle groei van dit platform is het moment aangebroken om hier optimaal van te profiteren. Waarom zou je jaren besteden aan het leren van de kneepjes van het vak, als je met de LinkedIn Academy in slechts enkele weken hands-on resultaten kunt behalen?

Waar?

– De online Masterclass is via Google Meet. Unieke link voor deelname en opname krijg je nog.

Voor wie?

Of je nu actief bent in sales, marketing, HR, of als ondernemer, freelancer of coach: tijd om je strategie en werkwijze af te stemmen op deze nieuwe manier van branding & social-selling. De online LinkedIn Acadamy is geschikt voor deelnemers die op een halve dag een kwalitatieve LinkedIn opleiding willen krijgen.

.

Ik wens deel te nemen
.

Meer informatie

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@frend.be

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

12-06-2024 | 14:30
 

Locatie

Online event
 

Evenement types

Share With Friends