Skip to main content
Academy for LinkedIn® Editie 9 | Deel 2

Academy for LinkedIn® Editie 9 | Deel 2

door
74 74 mensen hebben dit evenement bekeken.

! Twee halve dagen !

Wanneer?

Woensdag 19 & 26 juni ’24 I 13:00 – 17:00
Editie 9 – Fysiek | 2 halve dagen

Wat?

Ben je klaar om je LinkedIn®-vaardigheden te versterken? De Academy for LinkedIn® presenteert een diepgaande LinkedIn training die fysiek plaatsvindt, specifiek ontworpen voor professionals die hun LinkedIn®-profiel willen verfijnen. Deze LinkedIn® workshop beslaat twee halve dagen, waardoor je grondig en interactief alle ins en outs van LinkedIn® leert kennen. Of je nu een nieuwkomer bent op LinkedIn of al enige ervaring hebt, deze training is voor iedereen die zijn of haar LinkedIn®-vaardigheden wil verbeteren.

Waarom?

In deze snel veranderende wereld is het essentieel om op te vallen en vertrouwen op te bouwen. LinkedIn® is het platform bij uitstek om waardevolle zakelijke connecties te leggen. Gezien de immense groei en potentie van LinkedIn®, is het nu het ideale moment om alle mogelijkheden te benutten. Waarom zou je jarenlang proberen om LinkedIn® onder de knie te krijgen, als je met onze fysieke Academy for LinkedIn® in slechts twee halve dagen alle geheimen leert?

Waar?

– De fysieke Masterclass gaat door @ Inspiratieruimte Regus Hasselt
Kapertoren, Koning Boudewijnlaan 20A, 3500 Hasselt

Voor wie?

Of je nu werkzaam bent in sales, marketing, HR, of jezelf ziet als ondernemer, freelancer of coach: het is tijd om je aanpak te synchroniseren met de hedendaagse branding & social-selling technieken. Deze Academy for LinkedIn® is niet alleen een kans om in real life te leren, maar biedt ook de mogelijkheid tot netwerken met gelijkgestemden. Het is de perfecte setting voor degenen die de voorkeur geven aan persoonlijke interactie en directe vragen tijdens hun LinkedIn® training.

.
Ik wens deel te nemen

.
Meer informatie

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@frend.be

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

26-06-2024 | 13:00
 

Evenement types

Share With Friends