Zekai Ates

Organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van processen. Welke processen spelen in je organisatie een belangrijke rol? Hoe kan je efficiënter werken en kortere doorlooptijden realiseren? Hoe kan je tijd, mensen en middelen optimaal inzetten? AZ-Solutions geeft antwoord op deze vragen en leert je om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Door het opstellen van een professioneel procesverbeterplan breng je het geleerde meteen in de praktijk. Zekai Ates geeft managementconsultancy en technische opleidingen op maat.

Managementvaardigheden

AZ-Solutions biedt managers workshops en trainingen in functie van effectief leiderschap en de essentiële dosis zelfvertrouwen. Tijdens deze sessies op maat worden concrete stappen en acties gecreëerd waarmee intrinsieke leiderschapskenmerken ontwikkeld kunnen worden. Van daaruit leren managers omgaan met tijdsdruk, tegenstand in het team, daadkracht, effectieve communicatie en contraproductief gedrag.

Industriële automatisering

Productieautomatisering is voor veel bedrijven een belangrijke factor om kwaliteit te optimaliseren en concurrerend te blijven. Daarnaast biedt het mogelijkheden om arbeidsomstandigheden te verbeteren en op teamniveau beter te presteren.

TPM

In deze cursus leer je het systematisch terugdringen van verliezen op productiefaciliteiten om zo de efficiency van bedrijfsprocessen en het rendement van een bedrijf te verbeteren, ofwel Total Productive Maintenance (TPM). Binnen deze cursus op maat leert je hoe je aan TPM-activiteiten kunt deelnemen en hoe je ze in gang kan zetten en begeleiden. Ook het gericht communiceren over TPM naar werkvloer en management komt ook aan bod.

Contact

 
 
Zekai Ates

Zekai Ates
+32 485 05 28 29