... Skip to main content
 
 

Van LinkedIn Rookie naar Master

Groeien op LinkedIn is geen sprint, maar een marathon.

AZ-Solutions zorgt voor een professionele online zichtbaarheid voor jou en je bedrijf. Volledig in het verlengde van waar jij voor staat. Online gevonden worden op de manier dat je gevonden wil worden: daar gaan we voor! Samen gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf een uniforme en consistente branding heeft op alle kanalen.  Naast Incompany training & coaching kunnen we je ook in de vorm van consultancy & social media beheer je ondersteunen en online lanceren. Jij bent je brand, dus we blijven je betrekken. Want we willen jou en je bedrijf op dat punt brengen dat jullie een groot deel zelf efficiënt kunnen doen.

DE K.L.T.-AANPAK (KNOW-LIKE-TRUST)

Het huidige business- en rekruteringslandschap is dynamischer dan ooit en verandert snel. Hoe communiceer je consistent als persoon en bedrijf online? Op welke manier wil je dat potentiële klanten, bedrijven, partners en medewerkers je blijven vinden?

De ‘know-like-trust factor’ is een belangrijk begrip binnen personal & corporate branding. Voordat mensen zaken met je willen doen, moeten ze je kennen (knowfactor) en van je bestaan afweten. Vervolgens moeten ze je ook gaan waarderen en aardig vinden (likefactor).
Om je echt de business te gunnen, moeten ze je ook vertrouwen (trustfactor) en ervan overtuigd zijn dat jij een goede product/dienst aanbiedt.

WAAROM WERKEN AAN JE ONLINE BRAND?

✔ Een online brand uitbouwen creëert opmerkzaamheid voor waar jij, als ondernemers met je zaak, voor staat.
✔ Een online brand uitbouwen geeft je de mogelijkheid om aantrekking te creëren en de groei van klanten/werknemers te onderhouden
✔ Een online brand uitbouwen, verhoogt je geloofwaardigheid, omdat je het verhaal en de mens(en) achter je bedrijf centraal plaatst
✔ Een online brand uitbouwen laat je toe om vertrouwen te winnen.

Deze consultancy kan na een Incompany training & coaching, en kan ook perfect afzonderlijk geboekt worden. Helemaal op maat van de noden van jou & je bedrijf.

Om je de beste ervaring te geven gebruiken wij cookies. Klik op Accepteren om hiermee akkoord te gaan en alle cookies te aanvaarden.   Meer info