Profileer jezelf en je bedrijf

Boost your Facebook, Instagram & Google Business.

Een succesvolle social media strategie, hoe begin je eraan?

Als onderneming en professional kan je tegenwoordig bijna niet meer zonder een sterke aanwezigheid en vindbaarheid op sociale netwerken. Het bereik van de prospect/klant is door social media namelijk veel groter geworden.

 • Meer dan 3 miljoen Belgen hebben een LinkedIn en Instagram account.
 • Facebook blijft op nummer 1 met meer dan 7 miljoen gebruikers.
 • Bijna iedereen zoekt op Google.

Hoe kan jij  ervoor zorgen dat jij je professionaliteit en kwaliteit online kan tonen?

Via de trainingen van AZ-Solutions brengen we jou en je team op een laagdrempelige manier tot nieuwe inzichten. We bepalen samen een social media strategie en brengen je verhaal naar buiten. Welke social media kanalen passen het best bij jou en je bedrijf? Welke content communiceer je? Hoe kan je social media efficiënt inzetten? Hoe trek je deze branding door bij de werknemers en creëer je merkambassadeurs?

Meer dan enkel training

Kiezen voor een social branding traject omvat:

1. Strategische Analyse

Door je social media brand strategisch te versterken kan je ervoor zorgen dat je huidige en mogelijke klanten jou opmerken zoals je opgemerkt wil worden. Werken aan je brand awareness is key om je professionele vindbaarheid en visibiliteit te verhogen. Op basis van een verkennend strategiegesprek en een Online vindbaarheid- Facebook- en Instagram analyse kunnen we samen stap voor stap je social brand strategie uitwerken en boosten.

2. Hands-On Training & Coaching

De social media ondersteuning kan in de vorm van een Incompany training, consultancy of personal coaching.

Duurtijd & inhoud training & coaching is volledig op maat. Aan te raden opties: Power Session: 1,5 u, halve dag: 3u, volledige dag: 6u

UPDATE: Videoconferencing is ook een optie.

3. Erendiz Hotline

Werken aan je social brand is een lange termijn investering. Het is geen sprint, maar een marathon. Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn twee van de kernwaarden bij AZ-Solutions.

Juist daarom staat Erendiz je nog graag tussentijds en na de training bij om kwalitatief op te volgen, gericht te klankborden en duurzame resultaten te behalen.

Start bij het begin

Vrijblijvende social branding scan van jou en je bedrijf.

Erendiz spreekt graag vrijblijvend met je af om te detecteren welke specifieke noden jij hebt als persoon en bedrijf op het gebied van online branding en training. Op basis van een online branding scan kan hij samen met jou de actiepunten aanduiden. Deze analyse doet hij van je LinkedIn, andere social media en website. Op deze manier kunnen we de ondersteuning nog gerichter afstemmen.

Ik wil een vrijblijvende scan

“Groeien op social is geen sprint, maar een marathon.”

Duurzame resultaten halen op korte EN lange termijn? Dat kan enkel door valuable content op een consistente manier te verspreiden via de juiste kanalen. Daarvoor moet je kunnen terugvallen op een stevige basis: een doordachte social media strategie. 

Een sterke social media strategie beschrijft op welke manier en voor welk doel je social media gaat inzetten. Je legt concrete doelstellingen vast, zodat je later je return on investment (ROI) kan meten & bijsturen. Deze strategie haken we samen in op de bestaande marketing- en communicatiestrategie van je bedrijf. To-the-point & praktisch haalbaar.

Training/Coaching

Hieronder kan je de belangrijkste pijlers van een sterk social brand terugvinden. Op basis van relevantie en prioriteit kan je samen met ons inplannen om strategisch & consistent te blijven groeien. Klik op een training waar je meer uitleg over wilt.

1 FACEBOOK & INSTAGRAM TRAINING

Boost your Brand with Facebook
 • Facebook Bedrijfspagina optimaliseren
 • Kwalitatief netwerk uitbreiden & volgers genereren
 • Sterke Facebook content & visuals met groter bereik & engagement
 • Het inzetten van ambassadeurs om je brand en bereik te versterken
 • Doelgericht gebruik maken van advertising
Boost your Brand with Instagram
 • Je Instagram bio optimaliseren op Instagram
 • Een brand creëren op Instagram
 • Volgers genereren op Instagram
 • Opvallen met content op Instagram
 • Groeien met hashtags, stories & consistentie
Meer Info

2 GOOGLE BUSINESS

Google Mijn Bedrijf biedt je de mogelijkheid jouw bedrijfsvermelding binnen Google Maps en Google Zoeken te beheren. Deze vermelding verschijnt bij lokale zoekopdrachten, zoekopdrachten gericht op de bedrijfsnaam of zoektermen die aansluiten op jouw keywords.

 • Claimen van je eigen Google My Business
 • Optimalisatie Google Business account
 • Foto’s en video’s toevoegen aan je Brand op Google
 • Verhogen vindbaarheid op Google
 • Content posten op Google om je expertise te tonen en beter gevonden te worden
 • Maak je brand social proof (reviews)
Meer Info

3 CONTENT STRATEGIE

Goede content kan ervoor zorgen dat mensen zich binden met je merk. En daarvoor heb je een goede contentstrategie nodig. Zet niet meer (alleen) in op een push-strategie, maar stel een pull-strategie op. Geef je doelgroep een goede reden om betrokkenheid te tonen naar je brand.

 • Volledig uitwerken contentstrategie (consistent & coherent)
 • Contentplanning opmaken (beste social media planningstools inzetten)
 • Sterke content maken met groter bereik & engagement
 • Opvallen met thought leadership content (klankborden bestaande content)
 • Sterke content visuals maken om nog meer op te vallen (werken met designtool CANVA)
 • Uniforme hashtagstrategie uitwerken op al je kanalen (brand hashtags, trending hashtags, niche hashtags)
Meer Info

4 SOCIAL VIDEO CONTENT

Humanize je brand met social video’s & foto’s. Mensen zijn audiovisueel ingesteld en kijken steeds meer en meer naar video’s op hun smartphone. We zijn nu éénmaal audiovisueel ingesteld. De kans dat mensen op een video reageren, delen, of liken is gemiddeld tien keer groter dan bij een tekstbericht op sociale media. 

 • Snackable video’s maken
 • Laagdrempelig video’s bewerken
 • Het Video-ABCD als structuur van je video’s
 • Verspreiden en distributie van je social video’s op al je kanalen
 • Youtubekanaal maken
 • Youtubekanaal optimaliseren
Meer Info

5 ADVERTISING

Door gerichte targeting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap te zien krijgen. Met een klein budget kan je jouw doelpubliek bereiken en tot de juiste actie triggeren.

 • Hoe optimaal samenwerken met partner ihkv advertising campagnes
 • Facebook/Insta advertising: boosten vs. campagne opzetten
 • We gaan na wie jouw specifieke doelgroep is, waarin ze geïnteresseerd zijn en op welke kanalen ze het meest online tijd spenderen. 
 • Doelstellingen in kaart brengen
 • Opmaak social ads
 • Social rapportage
Meer Info

Social Consultancy

Wil je je Social Media zelf in handen houden, maar kun je begeleiding van een professional gebruiken? Erendiz staat je bij, geeft je advies en ondersteuning, maar laten de uitvoering en uiteindelijke beslissing aan jou.

Samen kunnen we afstemmen wanneer en hoe vaak we met jou afspreken om ervoor te zorgen dat je consistent blijft werken aan je online brand. We blijven op afstand opvolgen, klankborden en springen in waar nodig. Zo kan jij focussen op je eigen business en groei.

Hands-on aanpak om laagdrempelig je brand te boosten.

Meer Info

360° Branding

Online branding van A tot Z, samen met onze preferred partners.

In plaats van meerdere online bureau’s in te huren voor verschillende online marketingdiensten, is AZ-Solutions jouw complete digitale partner voor al je online brandingwensen, van A tot Z. We bundelen de krachten met andere professionals actief binnen branding & design. We gaan voor een branding met oog voor bedrijfscultuur en identiteit met een oprechte persoonlijke aanpak. Een toegankelijke en professionele huisstijl, website & content is een essentieel onderdeel van je online brand. Samen met betrouwbare partners gaan we voor eenvoud en professionaliteit. 360°: One stop shop. En je geniet van het -10% AZ-loyaliteitskorting.

Ik wil meer info over de 360° branding mogelijkheden

BOOST YOUR THOUGHT-LEADERSHIP

Skilled in creating video marketing strategies with a direct impact on your business. Through our 360° approach we do not only offer strategy but also implementation through design and video production. The combination of these things helps you “Turn your Thought Leadership into Market Leadership”.

BOOST YOUR WEBSITE

Van de kleinste Vlaamse KMO tot de grootste internationale merken vertrouwen voor hun websites op Liswood & Tache. Jij doet waar jij goed in bent. Wat je vak ook is. En wij doen samen waar wij goed in zijn: jou het makkelijker maken om online te communiceren. Met een website waarin jij het verhaal van jouw onderneming kan vertellen, gebaseerd op een eenvoudig concept, uitgewerkt tot in de kleinste details.

BOOST YOUR VISUALS

Visuals (foto, blog, social video’s) zijn anno 2020 een must in de content marketing arena. Stop Selling, Start Storytelling. Visuele content versterkt je brand en helpt mensen je merk te onthouden/voelen/beleven. In een volgende fase verzorgen wij samen met AZ preferred partner Jana Visuals voor een ondersteuning bij het creëren van jouw social content & visuals.

Enkele succesverhalen

Professionele wegwijzer in het LinkedIn & Social media verhaal. Maakt Social media zeer toegankelijk met tal van praktische tips & tricks, en dit met een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Een topper in zijn vak om onze ondernemers & professionals te boosten op social media.

Johan Revinsek – Unizo

Ook voor medische professionals wordt het steeds belangrijker actief te zijn op de juiste social media kanalen. Samen met Erendiz hebben we de opleiding “Social media guidelines voor zorgpraktijken” uitgewerkt. Dit traject geeft de professionals een houvast om succesvol te communiceren via social media. Vlot, professioneel en de deelnemers zijn zeer tevreden.

Robbie Billen – Smarteducation

Een enthousiaste toptrainer met hands-on kennis van social media marketing die zeker weet hoe hij de zaken behapbaar moet overbrengen met resultaat op korte en lange termijn. Pragmatische werkwijze en brengt de content op een coherente manier.

Christine Vermeulen – Holcim Belgium

Social branding voor jou en je bedrijf start hier

Boek een vrijblijvend gesprek in, wanneer het jou past.

Ik wil meer info