AZ-Solutions

Jouw strategische groeipartner van A tot Z in training & consultancy.

Meer Aandacht. Meer vertrouwen. Meer Business.

#01 ERENDIZ ATES

Erendiz Ates, trainer / mede-zaakvoerder van AZ-Solutions en LinkedIn ambassadeur helpt bedrijven en professionals groeien met een doordachte LinkedIn & social branding strategie.

Naast zijn personal coaching en Incompany opleidingstrajecten, ondersteunt hij bedrijven ook via periodieke Business Consultancy.  En organiseert hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses en opleidingen. Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven en 1000+ coachees uit verschillende sectoren de nodige strategische boost gegeven. Commitment in functie van groei en resultaten.

Met referenties zoals IMEC, Talent-IT, Harvey Nash, Heylen, Itzu, Start it @ KBC, Fruitsnacks, Idewe, Pidpa, Embassy Freight, POM Limburg, Wilms, Provincie Antwerpen, BioVille, Smarteducation, Gymna International and many more…

ERENDIZ ZIJN MISSIE?

Samen wil ik jou en jouw bedrijf laten groeien door LinkedIn & Social branding intelligent én succesvol in te zetten.

Stap voor stap groeien, aan de hand van vooraf gedefinieerde mijlpalen, om te zorgen voor de gewenste impact. Meer authentieke visibiliteit, impactvolle communicatie, meer vertrouwen, meer business.

Met mijn LINKED-INC model ondersteun ik bedrijven en professionals om op een strategische en effectieve manier klanten en talent aan te trekken, gefundeerd door een duurzame employee advocacy en bruikbare Guidelines.

“LinkedIn is echt de ultieme springplank om
jouw sales & recruiting te boosten.”

Erendiz, “The LinkedIn guy”

about Erendiz Ates

Stop selling, start storytelling.

Laten we samen LinkedIn & Social Branding ontdekken als nieuwe manier om jouw doelpubliek te bereiken.

Ik wil meer weten!

#02 Het ontstaan

Erendiz Ates dad

AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur en docent Zekai Ates. Zekai biedt ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement.

Geïnspireerd door zijn ondernemende vader, maakt zijn oudste zoon Erendiz sinds 2017 ook deel uit van het familiebedrijf. Erendiz heeft de fakkel overgenomen en geeft met zijn achtergrond in communicatie, sales en coaching AZ-Solutions een bredere en nieuwe scope.

AZ-Solutions helpt ondernemingen en professionals groeien door een sterke LinkedIn strategie & social branding. Van A tot Z.

“Waar een wil is, is een weg.”
~Zekai Ates

#03 Weetjes over Erendiz

Erendiz op linkedin fiets
  • Lesgeven en voor een groep spreken is zijn roeping. Erendiz geeft al sinds 2011 social media & communicatietrainingen, incl. schrijven van meerdere cursussen & guidelines. 
  • LinkedIn member geworden op 8 juni 2011 en meteen verkocht aan dit netwerkplatform, wat toen nog meer niche was als vandaag. Sindsdien is het een onderdeel geworden van zijn dagelijkse routine.
  • Erendiz Ates is sinds 2018 bij het select clubje LinkedIn Ambassadeurs BeNeLux & LINKEDIN MARKETING LABS CERTIFIED®
  • Erendiz is ook VDAB/T2 communicator en ondersteunt de communicatie & marketing op de T2-campus te Genk, een technologiehub waar dagelijks bijna 1000 cursisten TECHopleiding volgen.
  • Zekai (papa) en Mikail (opa) zijn zijn grote voorbeelden en hij leeft naar hun filosofie. Groeien, laten groeien, business is belangrijk, maar altijd People First. Mensen & menselijkheid staan centraal.

De AZ-Values

Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn 2 van de kernwaarden bij AZ-Solutions. Die dragen we dan ook graag uit in alles wat we doen.

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, niet met een bedrijf.”

Samen hands-on groeien

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte en duurzame benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken door aandacht te schalen en om te zetten in vertrouwen? We denken en handelen samen duurzaam in mijlpalen. Stap voor stap met een duidelijk doel voor ogen. Op deze manier genereren we samen impact en groei.

 

Persoonlijke aanpak

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We geloven in de persoonlijke en authentieke aanpak om ondernemingen, zelfstandigen en professionals te inspireren & motiveren om hun Social brand Social te maken.

Humanizing your Social brand: Hands-on, resultaatgericht & no-nonsense. Want details en oprechte aandacht maken het verschil. We zijn jouw strategische partner om je business duurzaam te boosten op LinkedIn & Social met een oprechte betrokkenheid voor jouw Brand Values en Identiteit. 

Wat anderen zeggen over Erendiz

Enkele reviews van deelnemers aan keynotes, masterclasses en company trainingen.