AZ-Solutions

AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur en docent Zekai Ates. Zekai biedt ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement. Geïnspireerd door zijn ondernemende vader, maakt zijn oudste zoon Erendiz sinds 2016 ook deel uit van het familiebedrijf. Erendiz geeft met zijn achtergrond in communicatie, sales en coaching AZ-Solutions een bredere scope.

ERENDIZ ATES

Erendiz Ates is trainer en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions en helpt bedrijven en professionals om via een doordachte LinkedIn-strategie hun zakelijke netwerk én merk te doen groeien.

Ondertussen heeft hij meer dan 250 bedrijven en 1000 coachees uit verschillende sectoren de nodige boost gegeven. Naast zijn personal coaching trajecten, geeft hij bedrijven Incompany een LinkedIn & social boost en organiseert hij met vaste regelmaat (online) LinkedIn Masterclasses.

ERENDIZ ZIJN MISSIE?

Het is zijn missie om jou als ondernemer meer online zichtbaarheid te geven door LinkedIn doelgericht, intelligent en succesvol in te zetten.

Ondertussen heeft hij meer dan 250 bedrijven & 1000 ondernemers & professionals geïnspireerd en getraind om via zijn LINKED-INC model klanten aan te trekken en daarmee hun omzet te verhogen.

Samen willen wij dit ook verwezenlijken voor jou & je team.

Stop selling, start storytelling.”

Een paar dingen die je misschien niet weet over Erendiz  

  • Lesgeven en voor een groep spreken is zijn roeping. Erendiz staat al voor een klas sinds 2010, op 24-jarige leeftijd.
  • LinkedIn member geworden op 8 juni 2011 en meteen verkocht aan dit netwerkplatform, wat toen nog meer niche was als vandaag. Sindsdien is het een onderdeel geworden van zijn dagelijkse routine.
  • Erendiz Ates is sinds 2018 LinkedIn Ambassadeur BeNeLux
  • Erendiz is ook VDAB communicator en ondersteunt de communicatie & events op de T2-campus te Genk, een technologiehub waar dagelijks bijna 1000 cursisten TECHopleiding volgen.
  • In zijn vrije tijd houdt Erendiz zich graag bezig met health & fitness om zijn regelmatige restaurantbezoeken te kunnen compenseren. En geniet hij van een occasionele (city)-trip om zoveel mogelijk van de wereld te zien.
  • Zekai (papa) en Mikail (opa) zijn zijn grote voorbeelden en hij leeft naar hun filosofie. Groeien, laten groeien, business is belangrijk, maar altijd People First. Mensen & menselijkheid staan centraal.

De AZ-Values

Een persoonlijke aanpak en samen groeien zijn 2 van de kernwaarden bij AZ-Solutions. Die dragen we dan ook graag uit in alles wat we doen.

Samen groeien

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken? AZ-Solutions helpt je met het uitbouwen van je online brand op social media. Samen groeien.

Persoonlijke aanpak

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We gaan er elke dag voor om met een persoonlijke aanpak ondernemingen, zelfstandigen en professionals te inspireren & motiveren om hun brand op LinkedIn & Social  strategisch te boosten. Humanizing your Social brand:  Hands-on, resultaatgericht & no-nonsense.

“Bij AZ Solutions spreek je met mensen, niet met een bedrijf.”