AZ-Solutions

SAMEN GROEIEN

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken? AZ-Solutions helpt je met het uitbouwen van je online brand. Samen groeien.

PERSOONLIJKE AANPAK

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We gaan er elke dag voor om met een persoonlijke aanpak kleine ondernemingen, zelfstandigen en professionals te helpen met hun social media, online brand en efficiëntie.

Erendiz Ates | AZ-Solutions

Erendiz Ates

“DIE VAN LINKEDIN”

VDAB
Als VDAB opleidingscoach en trainer sta ik meer dan 8 jaren in voor de rekrutering, coaching en jobmatching van technische profielen met de juiste werkattitude. Ik maak ook deel uit van verscheidene projectteams voor het bevorderen van digitalisering binnen de organisatie.

Provinciaal volwassenenonderwijs Limburg
Daarnaast deel ik twee avonden per week mijn kennis en ervaring in het volwassenenonderwijs als leraar online communicatie en social media.

Mede-zaakvoerder | Freelance trainer AZ-Solutions
Zo vader zo zoon. Gedreven door een sterk engagement en de ambitie om groei te creëren bied ik mijn diensten ook aan als freelance trainer LinkedIn & social media en consultant online branding.

Sinds april 2018 hoor ik ook officieel bij het clubje van LinkedIn ambassadeurs van België.

Ik hecht belang aan een training en coaching met een open aanpak:
✔ Praktijk en resultaatgericht

✔ Positief motiverend en toch licht confronterend
✔ Degelijke vakkennis en toch mensgericht/toegankelijk
✔ 100 % aandacht en oprechte interesse
✔ Uitdagen om te focussen en concrete acties te ondernemen

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met health & fitness om mijn regelmatige restaurantbezoeken te kunnen compenseren.

Zekai Ates | AZ-Solutions

Zekai Ates

“DE AZ IN AZ-SOLUTIONS”

Ervaren Ingenieur IW & docent Zekai Ates verzorgt de trainingen binnen procesmanagement en biedt oplossingen van A tot Z:
♦ Managementvaardigheden
♦ TPM (Total Productive Management)
♦ Industriële automatisering (technische opleidingen)

Ingenieur en docent Industriële wetenschappen Zekai Ates heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van management en productieautomatisering met een sterk palmares (o.a. Philips Weert en Helvoet Lommel) en is reeds meer dan 15 jaar actief als docent (PCVO Limburg). In 2009 is hij gestart als zelfstandige ondernemer en heeft hij AZ-Solutions opgericht. Daarnaast regelt hij de administratie van het familiebedrijf. Zijn ervaring en expertise deelt hij graag met zijn klanten en met de teamleden. 

Lees meer over managementvaardigheden & procesmanagement

Opleidingspartners

Partner Esito

Sinds eind 2016 maakt Erendiz ook deel uit van het freelance team van Geert Conard van advieskantoor Esito Management & Communicatie.

Esito
Partner UNIZO

Als freelance trainer wordt Erendiz Ates ingeschakeld door partner Yves Steyaert van UNIZO.

Unizo
Partner Netwerkers

Samen staan we sterker. Het principe van gunnen en geven. Stijn Van Der Meulen van Netwerkers is ook een betrouwbare partner.

Netwerkers