AZ-Solutions

SAMEN GROEIEN

Vertrouwen is nu meer dan ooit van belang bij het doen van zaken met andere professionals. We doen graag zaken met de mensen en organisaties die we kennen. Niet puur gebaseerd op sales en trucjes, maar een oprechte benadering.

Maar hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen uitstraalt en dat mensen jouw producten of diensten (blijven) kiezen? Hoe kan je meer mensen bereiken? AZ-Solutions helpt je met het uitbouwen van je online brand op social media. Samen groeien.

PERSOONLIJKE AANPAK

Bij AZ-Solutions spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We gaan er elke dag voor om met een persoonlijke aanpak kleine ondernemingen, zelfstandigen en professionals te helpen met hun social media, online brand en efficiëntie.

Erendiz Ates | AZ-Solutions

Erendiz Ates

“DIE VAN LINKEDIN”

Als VDAB opleidingscoach/communicator sta ik reeds negen jaren in voor de werving en jobmatching van technische profielen. Daarnaast maak ik deel uit van het T2 Campus projectteam dat de communicatie rond T2 VDAB events, opleidingen & initiatieven promoot. Ook geef ik een avond per week social media & online communicatie in het volwassenenonderwijs.

MEDEZAAKVOERDER
Sinds 2016 ben ik samen met mijn vader medezaakvoerder van AZ-Solutions. Als trainer/consultant LinkedIn & social media ondersteun ik ondernemers, zelfstandigen en professionals om een sterke online brand uit te bouwen en om talent aan te trekken.

– Positief motiverend en toch licht confronterend
– Degelijke vakkennis en toch mensgericht/toegankelijk
– 100 % aandacht en oprechte interesse
– Uitdagen om te focussen en concrete acties te ondernemen
– Bewezen resultaten

MIJN MISSIE?

Het is mijn missie om jou als ondernemer meer online zichtbaarheid te geven door doelgericht, effectief en succesvol LinkedIn in te zetten. Ik heb inmiddels meer dan 100 bedrijven & 500 ondernemers & professionals geïnspireerd en getraind om via mijn LINKED-INC model klanten aan te trekken en daarmee hun omzet te verhogen.

Samen wil ik dit ook verwezenlijken voor jou & je team.

Ik hecht belang aan een oprechte en persoonlijke aanpak bij het communiceren & netwerken. Even afstappen van “what’s in it for me?” en mensen durven helpen en met elkaar verbinden zonder meteen iets terug te verwachten is een netwerkattitude waar ik in geloof.

“Via een echte emotionele verbinding kan jij het verschil maken.”

FREE TIME?

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met health & fitness om mijn regelmatige restaurantbezoeken te kunnen compenseren. En geniet ik van een occasionele citytrip om zoveel mogelijk van de wereld te zien. 

Zekai Ates | AZ-Solutions

Zekai Ates

“DE AZ IN AZ-SOLUTIONS”

Zaakvoerder Zekai Ates verzorgt de trainingen binnen procesmanagement en biedt oplossingen van A tot Z:
♦ Managementvaardigheden
♦ TPM (Total Productive Management)
♦ Industriële automatisering (technische opleidingen)

Ingenieur en docent Industriële wetenschappen Zekai Ates heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van management en productieautomatisering met een sterk palmares (o.a. Philips Weert en Helvoet Lommel) en is reeds meer dan 15 jaar actief als docent (PCVO Limburg). In 2009 is hij gestart als zelfstandige ondernemer en heeft hij AZ-Solutions opgericht. Daarnaast regelt hij de administratie van het familiebedrijf. Zijn ervaring en expertise deelt hij graag met zijn klanten en met de teamleden. 

Hij is de rots in de branding en het fundament van AZ-Solutions.

Lees meer over managementvaardigheden & procesmanagement