Werk samen met ons aan
je personal & corporate brand.

 
 

ONLINE BRANDING CONSULTANCY

AZ-Solutions zorgt voor een professionele online zichtbaarheid voor jou en je bedrijf. Volledig in het verlengde van waar jij voor staat. Online gevonden worden op de manier dat je gevonden wil worden: daar gaan we voor! Samen gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf een uniforme en consistente branding heeft op alle kanalen.  Naast Incompany training & coaching kunnen we je ook in de vorm van consultancy & social media beheer je ondersteunen en online lanceren. Jij bent je brand, dus we blijven je betrekken. Want we willen jou en je bedrijf op dat punt brengen dat jullie een groot deel zelf efficiënt kunnen doen.

De K.L.T.-AANPAK (KNOW-LIKE-TRUST)

Het huidige business- en rekruteringslandschap is dynamischer dan ooit en verandert snel. Hoe communiceer je consistent als persoon en bedrijf online? Op welke manier wil je dat potentiële klanten, bedrijven, partners en medewerkers je blijven vinden?

De ‘know-like-trust factor’ is een belangrijk begrip binnen personal & corporate branding. Voordat mensen zaken met je willen doen, moeten ze je kennen (knowfactor) en van je bestaan afweten. Vervolgens moeten ze je ook gaan waarderen en aardig vinden (likefactor).
Om je echt de business te gunnen, moeten ze je ook vertrouwen (trustfactor) en ervan overtuigd zijn dat jij een goede product/dienst aanbiedt.

WAAROM WERKEN AAN JE ONLINE BRAND?

✔ Een online brand uitbouwen creëert opmerkzaamheid voor waar jij, als ondernemers met je zaak, voor staat.
✔ Een online brand uitbouwen geeft je de mogelijkheid om aantrekking te creëren en de groei van klanten/werknemers te onderhouden
✔ Een online brand uitbouwen, verhoogt je geloofwaardigheid, omdat je het verhaal en de mens(en) achter je bedrijf centraal plaatst
✔ Een online brand uitbouwen laat je toe om vertrouwen te winnen.

Deze consultancy kan na een Incompany training & coaching, en kan ook perfect afzonderlijk geboekt worden. Helemaal op maat van de noden van jou & je bedrijf.

CONSULTANCY PAKKET

Samen kunnen we afstemmen wanneer en hoe vaak we met jou afspreken om ervoor te zorgen dat je consistent blijft werken aan je online brand. We blijven op afstand opvolgen, klankborden en springen in waar nodig. Zo kan jij focussen op je eigen business en groei.

Hands-on aanpak om laagdrempelig je brand te boosten.

Wij helpen je met:

♦ Consultancy personal brand: profilering als persoon
♦ Consultancy corporate brand: profilering als bedrijf
♦ Consultancy employer brand: profilering als werkgever
♦ Consultancy social media: uitbouw pagina op LinkedIn, Facebook & Instagram
♦ Google profilering bedrijfspagina: vindbaarheid en zichtbaarheid Google
♦ Google for Business: gebruik G Suite (Google Apps for Work)

BRAND DESIGN & DIGITAL EFFICIENCY

We geven je de mogelijkheid om de volledige branding van A tot Z samen met ons te verwezenlijken. We bundelen de krachten met andere professionals actief binnen branding & design, elk vanuit zijn eigen kracht.
We gaan voor een branding met oog voor bedrijfscultuur en identiteit met een oprechte persoonlijke aanpak.
Een toegankelijke en professionele huisstijl, website & content is een essentieel onderdeel van je online brand.
Samen met betrouwbare partners gaan we voor eenvoud en professionaliteit.

Videosolutions & Design for Entrepreneurs

Advieskantoor voor management & communicatie

Digitale efficiëntie coaching & workshops

Grondige kennismaking met jou
en jouw bedrijf

Als klein bedrijf focussen we ons op ondernemingen en zelfstandigen die nood hebben aan een sterk merk, professioneel imago en top of mind branding. Zelfs al ben je succesvol in business, tijden zijn snel aan het veranderen. We geloven dat we door samen te werken en gericht te coachen jouw brand kunnen boosten en groei kunnen creëren. Alles begint bij een grondige kennismaking met jou en je bedrijf.

Vrijblijvende online branding scan van jou en je bedrijf

Erendiz spreekt graag vrijblijvend met je af om te detecteren welke specifieke noden jij hebt als persoon en bedrijf op het gebied van online branding en training. Op basis van een online branding scan kan hij samen met jou de actiepunten aanduiden. Deze analyse doet hij van je LinkedIn, andere social media en website. Op deze manier kunnen we de ondersteuning nog gerichter afstemmen.

Interesse om met ons te werken?
Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen.

Contacteer ons